Pagina principala » 2015 » Martie » 23 » Antena 1 » Emisiunea Acces Direct de Luni 23 Martie 2015 Online
02:30:12
Emisiunea Acces Direct de Luni 23 Martie 2015 Online
Va aşteptăm la Acces Direct Luni 23 Martie 2015 la Antena 1 să urmăriţi cele mai triste poveşti de viaţă cu final fericit aduse de Simona Gherghe cea care a devenit în ultima perioadă o luptătoare pentru a readuce zâmbetul pe chipurile celor greu încercaţi de soartă. Tot în emisiunea Acces Direct din 23/03/2015, vom vedea ce s-a mai întâmplat în vieţile celor 17 copii care îşi doresc să îşi facă părinţii mândrii de ei dar şi cum s-au mobilizat o mâna de oameni cu suflet mare pentru a-i ajuta şi pentru a-i sprijini, astfel încât viaţa lor să devină mai uşoară. Nu rataţi aşadar o nouă ediţie a emisiunii Acces Direct difuzată de Antena 1 începând cu ora 17:00 Luni 23 Martie 2015, emisiune ce poate fi vizionată şi la noi pe site online, imediat după difuzare.
UPDATE: În emisiunea Acce Direct de Luni 23 Martie 2015, am putut vedea cât de fericiţi sunt copii şi tatăl lor care din grajdul în care locuiau s-au mutat intr-o casă adevărată acolo unde îşi vor pută trăi viaţa în condiţii normale. Tatăl copiilor l-a invitat pe omul de afaceri Gigi Becali la sfinţirea casei pentru a fi alături de ei. Vasile Loba tatăl copiilor i-a mulţumit omului de afaceri şi a declarat că nu o să uite gestul acesta până la moarte. Tot la Acces Direct cei 7 copii care sunt fugari din cauza tatălui au avut parte de o zi emoţionantă. Ei au mers pentru prima dată în viaţă lor la circ unde s-au distrat de minune uitând de greutăţi şi de tatăl violent.


Categorie: Antena 1 | Adăugat de: stifler | Tag-uri: acces direct 23.03.2015 online, cu simona gherghe, emisiune completa, acces direct 23/03/2015, Acces Direct reluare, acces direct 23 martie 2015

Anunt: Pentru orice fel de problema va rugam sa ne lasati un comentariu mai jos, astfel ne este mult mai usor sa identificam o eventuala problema. In cel mai scurt timp va vom da un raspuns. Multumim !


Total comentarii : 0
avatar
Copyright MyCorp © 2017 Site-ul Tv-PLay.ro va pune la dispozitie ultimele noutati din lumea divertismentului. Informatii si Contact - DMCA Sursa FOTO: Facebook.Com - Sursa VIDEO: Youtube.com si Dailymotion.com