Pagina principala » 2015 » Iunie » 29 » Antena 1 » Emisiunea Acces Direct de Luni 29 Iunie 2015 Online
23:30:08
Emisiunea Acces Direct de Luni 29 Iunie 2015 Online
În emisiunea Acces Direct de Luni 29 Iunie 2015 o vom urmări în continuare pe Bianca, fata care a fost părăsită de mama sa acum 9 ani, şi a fost crescută de bunica sa, care i-a fost şi mamă şi tată. La Acces Direct din 29.06.2015 vom vedea ce a făcut Bianca după ce s-a întâlnit în direct cu mama Crina, care acum regretă că a părăsit-o. Tot în emisiunea Acces Direct de Luni 29/06/2015 vom urmări ce surprize a mai primit Iulia care a făcut parte din grupul Abracadabra, care este acum o mămică singură şi care a decis să îşi crească fata chiar dacă tatăl nu va fi lângă ea. Aflaţi mai multe detalii la Acces Direct de Luni 29 Iunie 2015, emisiune pe care o vom posta integral şi la noi pe site la scurt timp după difuzare.
UPDATE: La Acces Direct în ediţia de astăzi 29 Iunie 2015 la Antena 1, cântăreaţa Daniela Ciocan a venit în platoul emisiunii şi a povestit despre clipele de groază pe care le-a trăit alături de bărbatul pe care l-a iubit şi care l-a început i-a jurat iubire. Cântăreaţa a povestit cum a fost bătută până a rămas nemişcată şi chair a fost tunsă cu cuţitul de către iubitul Dorel. Şi tot în emisiunea Acces Direct de astăzi am aflat despre povestea chinuită a mamaiei Rada care a rămas sub cerul liber după ce un incendiu devastator i-a distrus casa.


Categorie: Antena 1 | Adăugat de: stifler | Tag-uri: acces direct 29.06.2015 reluare, acces direct emisiune completa, video full, acces direct 29 iunie 2015, acces direct online

Anunt: Pentru orice fel de problema va rugam sa ne lasati un comentariu mai jos, astfel ne este mult mai usor sa identificam o eventuala problema. In cel mai scurt timp va vom da un raspuns. Multumim !


Total comentarii : 0
avatar
Copyright MyCorp © 2017 Site-ul Tv-PLay.ro va pune la dispozitie ultimele noutati din lumea divertismentului. Informatii si Contact - DMCA Sursa FOTO: Facebook.Com - Sursa VIDEO: Youtube.com si Dailymotion.com