Pagina principala » 2015 » Martie » 2 » Antena 1 » Emisiunea Acces Direct de Luni 2 Martie 2015 Online
02:30:08
Emisiunea Acces Direct de Luni 2 Martie 2015 Online
Nu pierdeţi Acces Direct de Luni 2 Martie 2015 la Antena 1 acolo unde Simona Gherghe continuă să ne dezvăluie noi detalii legate de cazul tinerei care a murit după o operaţie de cezariană. După ce medicul care este cosiderat de familia tinerei că se face vinovat de moartea acesteia a facul dezvăluiri legate de erorile din sistemul sanitar şi în special din spitalul în care profesează, cazul a ajuns şi în atenţia autorităţilor dar şi în vizorul ministrului sănătăţii. Aşadar în ediţia emisiunii Acces direct din 02/03/2015 vom afla care este reacţia autorităţilor competente şi ce măsuri vor fi luate astfel încât cei care se fac vinovaţi de decesul tinerei să fie traşi la răspundere.
Nu rataţi aşadar o nouă ediţie care se anunţă foarte interesantă şi plină de subiecte excpetionale. Emisiunea Acces Direct de Luni 02 Martie 2015 poate fi urmarita online şi la noi pe site mai jos, imediat după difuzare.
UPDATE: Astăzi la Acces Direct am putut urmări povestea impresionantă a unei fetiţe de doar câţiva anişori care a fost lăsată acasă de părinţi, iar aceştia au plecat la muncă departe de ea, în urmă cu doi ani. Beatrice nu înţelege de ce părinţii ei au fost nevoiţi să plece departe de casă tocmai în Italia. După ce i-a revăzut, fetiţa nu vrea să le mai dea voie să plece şi să o lase din nou singură. Tot la Acces Direct am putut urmări povestea cutremurătoare a 7 fraţi care lupta zi de zi pentru o bucată de pâine după ce mama lor a murit şi i-a lăsat singuri pe pământ.


Categorie: Antena 1 | Tag-uri: acces direct emisiune completa, acces direct 2 martie 2015, acces direct 02/03/2015, acces direct 2/03/2015 online

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar