Pagina principala » 2015 » Martie » 30 » Antena 1 » Emisiunea Acces Direct de Luni 30 Martie 2015 Online
02:30:14
Emisiunea Acces Direct de Luni 30 Martie 2015 Online
La Acces Direct de Luni 30 Martie 2015 începând cu ora 17:00 la Antena 1, Simona Gherghe continuă cu povestea tristă a mamei Elena care a fugit departe de soţul violent care le-a distrus viaţa ei şi copiilor şi i-a terorizat cu ameninţări şi bătăi zilnice. Tot la Acces Direct din 30/03/2015 vom afla noi detalii despre viaţa tinerei care a rămas mutilată în urma unui accident de circulaţie şi care acum luptă pentru a avea o viaţă normala şi asta după ce la început medicii care s-au ocupat de cazul ei nu i-au dat nici o şansă. Nu rataţi o nouă ediţie emoţionantă şi plină de subiecte interesante, la Acces Direct Luni 30 Martie 2015 de la ora 17:00, emisiune ce poate fi vizionată integral şi la noi pe site online, imediat după difuzare.
UPDATE: La Acces direct de astăzi 30 Martie 2015, am putut urmări povestea incredibilă a unei mame care deşi este însărcinată, soţul acesteia a bătut-o şi a părăsit-o, lăsând-o să se descurce singură cu sarcina şi cu cei patru copii pe care aceştia îi au împreună. Claudia a povestit în direct în platoul emisiunii cât de greu îi este să crească de una singură cei patru copii care nu îşi doresc decât un trai mai bun şi să meargă la şcoală. Tot la Acces Direct am urmărit o anchetă desfăşurată de reporterii emisiunii, o anchetă în care angajaţii unui centru de îngrijire din localitatea Hârlău judeţul Iaşi, sunt acuzaţi că în loc să aline durerea pacienţilor cu nevoi speciale, aceştia îi bat sistematic şi îi terorizează pe cei internaţi.


Categorie: Antena 1 | Adăugat de: stifler | Tag-uri: acces direct emisiune completa, acces direct 30/03/2015, acces direct 30 martie 2015, cu simona gherghe, acces direct online

Anunt: Pentru orice fel de problema va rugam sa ne lasati un comentariu mai jos, astfel ne este mult mai usor sa identificam o eventuala problema. In cel mai scurt timp va vom da un raspuns. Multumim !


Total comentarii : 0
avatar
Copyright MyCorp © 2017 Site-ul Tv-PLay.ro va pune la dispozitie ultimele noutati din lumea divertismentului. Informatii si Contact - DMCA Sursa FOTO: Facebook.Com - Sursa VIDEO: Youtube.com si Dailymotion.com