Pagina principala » 2015 » Octombrie » 5 » Antena 1 » Emisiunea Acces Direct de Luni 5 Octombrie 2015 Online
01:50:30
Emisiunea Acces Direct de Luni 5 Octombrie 2015 Online
Vizionați emisiunea Acces Direct de Luni, 5 Octombrie 2015 începând cu ora 17:00 pe Antena 1. Vă invităm să începeți o nouă săptămână alături de Simona Gherghe care ne va prezenta ultimile noutăți din lumea mondenă și vom asculta nelipsitul horoscop prezentat de Camelia. Tot astăzi, 5.10.2015, Simona ne va aduce la cunoștință noi cazuri dramatice a unor familii în pragul disperării. Vă aducem la cunoștință și faptul că un mare artist s-a stins din viață iar lumea actorilor este în doliu.

UPDATE: În emisiunea Acces Direct de Luni, 5 Octombrie 2015, vă prezentăm o altă poveste extrem de șocantă. O mama a dat un anunț la mica publicitate, fiind în căutarea unei familii care să aibă grijă de copilul ei de 1 an. Așa a găsit o mamă de împrumut sub promisiunea că îi va plăti acesteia o sumă de bani pentru creșterea copilului. După ce și-a lăsat băiețelul în grija unei străine, mama naturală a dispărut însă echipa Acces Direct a găsit-o.


Categorie: Antena 1 | Adăugat de: admin4 | Tag-uri: acces direct 5.10.2015, acces direct 5 octombrie 2015, online

Anunt: Pentru orice fel de problema va rugam sa ne lasati un comentariu mai jos, astfel ne este mult mai usor sa identificam o eventuala problema. In cel mai scurt timp va vom da un raspuns. Multumim !


Total comentarii : 0
avatar
Copyright MyCorp © 2017 Site-ul Tv-PLay.ro va pune la dispozitie ultimele noutati din lumea divertismentului. Informatii si Contact - DMCA Sursa FOTO: Facebook.Com - Sursa VIDEO: Youtube.com si Dailymotion.com