Pagina principala » 2015 » Aprilie » 6 » Antena 1 » Emisiunea Acces Direct de Luni 6 Aprilie 2015 Online
02:00:28
Emisiunea Acces Direct de Luni 6 Aprilie 2015 Online
La Acces Direct de Luni 6 Aprilie 2015 de la ora 17:00 la Antena 1 Simona Gherghe continuă să facă imposibilul să devină posibil şi să aducă în direct în faţa publicului cazuri emoţionante ale unor persoane greu încercate de soartă. Aceasta împreună cu invitaţii săi de la Acces Direct din 06/04/2015 şi cu ajutorul telespectatorilor cu suflet mare va încerca să readucă zâmbetul pe chipurile celor cărora destinul nu le-a dat o şansă corectă la viaţă iar soarta lor parcă a fost hotărâtă de la naştere. Vă invităm aşadar să urmăriţi o nouă ediţie cu totul şi cu totul specială din săptămâna patimilor în care realizatorii emisiunii îşi propun să facă minuni şi să ofere o nouă şansă la viaţă semenilor săi. Emisiunea Acces Direct de Luni 6 Aprilie 2015 de la ora 17:00 la Antena 1, poate fi vizionată şi la noi pe site online, imediat după difuzare.
UPDATE: În emisiunea Acces Direct de Luni 06/04/2015 la Antena 1 de la ora 17:00, am aflat că Alina Puşcaş va fi mămică! Aceasta îşi doreşte ca bebeluşul ei să fie băiat şi să aibă o naştere uşoară. Tot astăzi am aflat şi că Pepe şi Raluca şi-au mărit familia. Chair de Florii, soţia artistului i-a adus pe lume cea de-a doua fetiţă. Tot la Acces Direct am urmărit povestea lui Cristi care a fost părăsit de mama lui când era mic. Tânărul este acum cetăţean francez după ce a fost înfiat de o familie din Franţa. Acesta i-a trimis un mesaj emoţionant mamei sale naturale însă nu a putut veni pentru că se pregăteşte de o misiune importantă în Afganistan fiind înrolat în armata franceză.


Categorie: Antena 1 | Adăugat de: stifler | Tag-uri: acces direct 06.04.2015, acces direct 06/04/2015 online, Acces Direct reluare, acces direct 6 aprilie 2015

Anunt: Pentru orice fel de problema va rugam sa ne lasati un comentariu mai jos, astfel ne este mult mai usor sa identificam o eventuala problema. In cel mai scurt timp va vom da un raspuns. Multumim !


Total comentarii : 0
avatar
Copyright MyCorp © 2017 Site-ul Tv-PLay.ro va pune la dispozitie ultimele noutati din lumea divertismentului. Informatii si Contact - DMCA Sursa FOTO: Facebook.Com - Sursa VIDEO: Youtube.com si Dailymotion.com