Pagina principala » 2015 » Martie » 17 » Antena 1 » Emisiunea Acces Direct de Marti 17 Martie 2015 Online
02:30:52
Emisiunea Acces Direct de Marti 17 Martie 2015 Online
Vizionaţi emisiunea Acces Direct din 17 Martie 2015 începând cu ora 17:00 la Antena 1 emisiune în care Simona Gherghe continuă cu povestea celor patru fraţi ai căror tată este plecat la muncă în Turcia departe de casă, acolo unde a început o viaţă nouă şi a renunţat la ei. Mama copiilor vine cu noi dovezi care să demonstreze că cel care este tatăl copiilor i-a părăsit şi că de luni de zile nu s-a mai îngrijit de ei.
Tot la Acces Direct din 17/03/2015 vom cunoaşte alte cazuri cutremurătoare care ne vor impresiona prin poveştile de viaţă incredibile ale unor oameni pe care soarta i-a condamnat la sărăcie şi la un trai crunt. Alături de echipa sa, Simona Gherghe va încerca să îi ajute pe cei aflaţi la necaz şi să tragă un semnal de alarmă asupra a ceea ce se întâmplă în ţara noastră. Emisiunea Acces Direct din 17 Martie 2015 difuzată de Antena 1 începând cu ora 17:00, poate fi vizionată online mai jos pe acest site, imediat după difuzare.
UPDATE : La Acces Direct din 17 Martie 2015 am aflat povestea cutremurătoare a unei mame a 7 copii care este zilnic bătută, umilită şi terorizată de soţul ei. Margareta Potârniche trăieşte clipe de coşmar alături de cel care trebuie să îi fie aproape şi să o ajute să îşi crească copii. Tatăl Sandu în loc să fie un model pentru copiii săi, le oferă acestora clipe de goaza şi de coşmar. Mai apoi în emisiune, am aflat despre Andreea Mantea că se teme de moarte înainte de naşterea ce urmează. Vedeta de televiziune este hotărâtă să apeleze chiar la un preot pentru a se ruga pentru ea pentru clipa în care va naşte. Tot la Acces Direct am urmărit ce s-a mai intamplpat în cazul celor 4 fraţi care tatăl i-a părăsit şi sunt crescuţi doar de mamă. Primele zâmbete au început să apară pe chipul lor, dar cel mai important lucru este că de astăzi au lumina în casă datorită unor oameni cu suflet mare.


Categorie: Antena 1 | Tag-uri: emisiune completa, Acces Direct reluare, acces direct online, acces direct 17/03/2015, acces direct 17 martie 2015

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar