Pagina principala » 2015 » Aprilie » 21 » Antena 1 » Emisiunea Acces Direct de Marti 21 Aprilie 2015 Online
00:50:43
Emisiunea Acces Direct de Marti 21 Aprilie 2015 Online
Emisiunea Acces Direct din 21 Aprilie 2015 continuă cu noi dezvăluiri despre cel mai controversat eveniment din ultima perioadă de la noi din ţară, moartea mamei Oanei Zăvoranu. Tot în emisiunea Acces Direct din 21/04/2015, Simona Gherghe va încerca să afle faţa nevăzută a relaţiei dintre Oana şi Mărioara Zăvoranu, relaţie presărată de cele mai multe ori cu scandaluri care au ţinut prima pagină a tabloidelor şi a ziarelor de scandal. Toate acestea dar şi multe alte subiecte interesante vor fi dezbătute împreună cu invitaţii emisiunii, în direct în faţa publicului spectator. Va invităm aşadar să urmăriţi o nouă ediţie interesantă şi plină de subiecte incendiare a emisiunii Acces Direct de Marţi 21 Aprilie 2015, emisiune care va fi dufuzata de Anetna 1 începând cu ora 17:00 şi pe care o puteţi viziona online la noi pe site imediat după difuzare.
UPDATE: În emisiunea Acces Direct de asatzi 21 Aprilie 2015 la Antena 1 ne-am întâlnit cu Oana Zăvoranu care a povestit şocată despre faptul că din bijuteriile mamei sale lipsesc piese care valorează aproape jumătate de milion de euro. Tot la Acces Direct, s-a discutat despre faptul că înmormântarea Mărioarei nu ar fi îndeplinit cerinţele creştineşti.. Preotul Mircea Marian Pintica a fost în legătură directă şi a încercat să lămurească acest aspect însă fără succes. Tot la Acces Direct am urmărit cazul cutremurător al Denisei, o fetiţă de 12 ani care a fost părăsită de mama sa pe când avea doar un an. Fetiţa speră să o regăsească pe cea care i-a dat viaţă şi că va fi lângă ea.


Categorie: Antena 1 | Adăugat de: stifler | Tag-uri: completa, Acces Direct emisiune full, acces direct 21/04/2015 online, acces direct 21.04.2015 reluare, acces direct 21 aprilie 2015

Anunt: Pentru orice fel de problema va rugam sa ne lasati un comentariu mai jos, astfel ne este mult mai usor sa identificam o eventuala problema. In cel mai scurt timp va vom da un raspuns. Multumim !


Total comentarii : 0
avatar
Copyright MyCorp © 2017 Site-ul Tv-PLay.ro va pune la dispozitie ultimele noutati din lumea divertismentului. Informatii si Contact - DMCA Sursa FOTO: Facebook.Com - Sursa VIDEO: Youtube.com si Dailymotion.com