Pagina principala » 2015 » Noiembrie » 24 » Antena 1 » Emisiunea Acces direct de Marti 24 Noiembrie 2015 Online
03:06:09
Emisiunea Acces direct de Marti 24 Noiembrie 2015 Online
Poftiţi să urmăriţi emisiunea Acces direct de Marţi, 24 Noiembrie 2015, disponibilă pe Antena 1 de la ora 17:00. Show-ul cu cele mai interesante subiecte vă aduce noutăţi despre vedetele care trec prin probe de groază în emisiunea Şerifi de România. De altfel, nu pierdeţi ştirea zilei dezvăluită de chiar prezentatoarea emisiunii, Simona Gherghe. Tot în show-ul Acces direct din 24.11.2015 aflaţi cine sunt invitaţii de astăzi care vor fi disponibili să discute subiectele principale. După ce am urmărit imagini video cu Gabriel Cotabiţă şi Smona, în care cei doi au discutat liber despre experienţa trăită de artist, astăzi ne aşteptăm la noi veşti din partea apropiaţilor. Mai apoi, aflaţi dacă Iulia de la Abracadabra s-a mai liniştit, alături de mama sa, care trec prin clipe groaznice şi nu reuşesc să îşi găsească liniştea. Aşadar, nu pierdeţi să urmăriţi emisiunea Acces direct de Marţi, 24 Noiembrie 2015 inepand cu ora 17:00 pe Antena 1.

UPDATE: In emisiunea Acces direct de Marti, 24 Noiembrie 2015, Simona Gherghe ne-a prezentat un caz cutremurator in care o mama si-a dat fiica in urma cu 25 ani cu gandul ca o poate salva, insa la scurt timp aceasta a aflat ca fiica ei va fi ingropata, neputand fi salvata. Astfel, femeia a venit in platoul emisiunii unde ne-a povestit intreaga istorie si clipele groaznice prin care a trecut. Dupa lungi discutii, aceasta a avut parte de o surpriza: si-a vazut fata in viata, dar mai ales si nepotica, intr-un video difuzat de echipa Acces. Mai apoi, Irina, fetita pe care o credea moarta, a intrat in platoul emisiunii sa isi cunoasca mama. Aici a avut parte de numeroase surprize, caci si mama adoptiva a fetei a vrut sa o cunoasca pe mama natala a fiicei sale. Dar surprizele nu s-au oprit, iar Irina a avut parte de ocazia suprema de a-si cunoaste si sora, fratii, dar si pe tatal ce provin din familia natala. Cu lacrimi in ochi, Irina i-a imbratisat pe toti si aici au avut loc discutii despre evenimentele intamplate atunci, si de atunci.


Categorie: Antena 1 | Tag-uri: video, online, 24.11.2015, acces direct 24 noiembrie 2015

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar