Pagina principala » 2015 » Martie » 31 » Antena 1 » Emisiunea Acces Direct de Marti 31 Martie 2015 Online
01:30:08
Emisiunea Acces Direct de Marti 31 Martie 2015 Online
Nu pierdeţi Acces Direct de Marţi 31 Martie 2015 la Antena 1 începând cu ora 17:00, când Simona Gherghe continuă cu noi dezvăluiri într-un nou caz inuman, în care angajaţii unui centru de îngrijire din localitatea Halău judetul Iaşi, sunt acuzaţi că îi bat sistematic şi îi terorizează pe cei din centru în loc să îi îngrijească şi să îi ajute. Tot la Acces Direct de Marţi 31/03/2015 vom vedea cum a fost ajutată mama Claudia care deşi este însărcinată a fost bătută şi părăsită de soţul violent şi lăsată să se descurce singură cu cei patru copii care nu îşi doresc decât să meargă la şcoală. Emisiunea Acces Direct de Marţi 31 Martie 2015 de la ora 17:00 difuzată de Antena 1 va putea fi vizionată integral online şi pe acest site mai jos, imediat după difuzarea ei la tv.
UPDATE: În emisiunea Acces Direct de astăzi 31 Martie 2015 am putut urmări cazul impresionant al copiilor care trăiesc părăsiţi în moară care le ţine loc de acoperiş deasupra capului. Pentru prima dată în viaţă aceştia au avut zâmbetul pe buze şi au mâncat pe săturate. Tot la Acces Direct, am aflat despre scandalul pe viaţă şi pe moarte dintre Guţă şi Beyonce de România. Manelistul şi fosta sa iubita cu care are şi un copil şi-au declarat război şi nu s-au sfiit să îşi arate ura unul faţă de celălalt. Cei doi nu contenesc să se facă geloşi unul pe celălalt pozandu-se care mai de care în prezenţa altor iubiţi. Mai apoi am urmărit o anchetă în spitalul groazei din Hârlău acolo unde asistenţii fac legea şi se cred mai presus de lege. Aceştia îi bat ca nişte adevăraţi tortionari pe cei internaţi în loc să se îngrijească de ei şi să le aline suferinţele.


Categorie: Antena 1 | Adăugat de: stifler | Tag-uri: acces direct 31 martie 2015, cu simona gherghe, acces direct online, Acces Direct reluare, acces direct 31.03.2015, acces direct 31/03/2015

Anunt: Pentru orice fel de problema va rugam sa ne lasati un comentariu mai jos, astfel ne este mult mai usor sa identificam o eventuala problema. In cel mai scurt timp va vom da un raspuns. Multumim !


Total comentarii : 0
avatar
Copyright MyCorp © 2017 Site-ul Tv-PLay.ro va pune la dispozitie ultimele noutati din lumea divertismentului. Informatii si Contact - DMCA Sursa FOTO: Facebook.Com - Sursa VIDEO: Youtube.com si Dailymotion.com