Pagina principala » 2015 » Martie » 3 » Antena 1 » Emisiunea Acces Direct de Marti 3 Martie 2015 Online
02:30:42
Emisiunea Acces Direct de Marti 3 Martie 2015 Online
Urmăriţi emisiunea Acces Direct de Marţi 3 Martie 2015 la Antena 1 acolo unde Simona Gherghe va aşteaptă începând cu ora 17:00 pentru a vă aduce în faţa dumneavoastră cele mai interesante poveşti de viaţă ale oamenilor din ţară noastră.
După cum ne-am obişnuit şi în ediţia Acces Direct din 3/03/2015 vom urmări un caz impresionant despre 7 fraţi care abia îşi duc existenţa, după ce soarta i-a lovit crunt şi au pierdut-o pe mama lor. Echipa emisiunii alături de oameni cu suflet mare îi vor ajuta pe aceştia şi vor încerca să îi încurajeze şi să le readucă zâmbetul pe chipurile pe care până acum se instalase doar o tristeţe profundă. Înregistrarea emisiunii Acces Direct de Marţi 3 Martie 2015 în care puteţi urmări toate acestea dar şi multe alte subiecte impresionante, poate fi vizionată online mai jos pe acest site, imediat după televizare.
UPDATE: La Acces Direct de Marţi 3 Martie 2015 am urmărit povestea cutremurătoare a lui unei tinere care este în pragul disperării. Alina trăieşte cu doar 84 de lei pe luna şi îşi doreşte să muncească. Din păcate pentru ea, de cele mai multe ori este refuzată din cauza înfăţişării sale, cu ani în urmă ea fiid desfigurată chiar de iubitul ei. Fata a fost sechestrată şi i s-a turnat acid pe faţă. Alina are nevoie acum de mare ajutor pentru a duce o viaţă normală dar povestea ei nu se încheie aici. Cel care i-a distrus viaţa se va elibera de curând din puşcărie, iar fata se teme pentru viaţa ei.


Categorie: Antena 1 | Adăugat de: stifler | Tag-uri: acces direct emisiune completa, acces direct 3 martie 2015, acces direct 3/03/2015, Acces Direct reluare

Anunt: Pentru orice fel de problema va rugam sa ne lasati un comentariu mai jos, astfel ne este mult mai usor sa identificam o eventuala problema. In cel mai scurt timp va vom da un raspuns. Multumim !


Total comentarii : 0
avatar
Copyright MyCorp © 2017 Site-ul Tv-PLay.ro va pune la dispozitie ultimele noutati din lumea divertismentului. Informatii si Contact - DMCA Sursa FOTO: Facebook.Com - Sursa VIDEO: Youtube.com si Dailymotion.com