Pagina principala » 2015 » Octombrie » 6 » Antena 1 » Emisiunea Acces Direct de Marți 6 Octombrie 2015 Online
01:58:17
Emisiunea Acces Direct de Marți 6 Octombrie 2015 Online
Vă invităm să vizionați emisiunea Acces Direct de Marți, 6 Octombrie 2015 începând cu ora 17:00 pe Antena 1 alături de Simona Gherghe. Vom urmări ultimile noutăți din showbiz și vom asculta horoscopul zilnic prezentat de Camelia. Tot astăzi, 6.10.2015, revenim la povestea șocantă prezentată ieri, cea a micuțului de numai un an, abandonat printr-un anunț pe internet. Ana-Maria vine și astăzi în platoul emisiunii pentru a decide soarta lui Sevastian. Vrea să își ia acasă copilul sau îl va da spre adopție?

UPDATE: În emisiunea Acces Direct de astăzi, 6.10.2015, discutăm despre drama unei femei care a fost martiră a propriei vieți dar și martoră la chinul prin care ar fi trecut fiica ei, răstignită spune ea, de tatăl său vitreg. După ce a îndurat amenințări cu moartea și groaza pumnilor, Andreea a riscat tot și a fugit cu cei 2 copii de bărbatul care încă o terorizează. Tot astăzi discutăm și despre cazul lui Sevastian. Deși recunoaște și se amuză în același timp că nu e mamă pentru pruncul căruia i-a dat viață, Ana-Maria și-a exprimat dorința de a-și revedea fiul lăsat la o străină printr-un anunț pe internet. Astăzi vom vedea dacă mama este în stare să iși crească băiețelul.


Categorie: Antena 1 | Adăugat de: admin4 | Tag-uri: acces direct 6.10.2015, online, acces direct 6 octombrie 2015

Anunt: Pentru orice fel de problema va rugam sa ne lasati un comentariu mai jos, astfel ne este mult mai usor sa identificam o eventuala problema. In cel mai scurt timp va vom da un raspuns. Multumim !


Total comentarii : 0
avatar
Copyright MyCorp © 2017 Site-ul Tv-PLay.ro va pune la dispozitie ultimele noutati din lumea divertismentului. Informatii si Contact - DMCA Sursa FOTO: Facebook.Com - Sursa VIDEO: Youtube.com si Dailymotion.com