Pagina principala » 2015 » Aprilie » 7 » Antena 1 » Emisiunea Acces Direct de Marti 7 Aprilie 2015 Online
01:10:24
Emisiunea Acces Direct de Marti 7 Aprilie 2015 Online
La Acces Direct din 7 Aprilie 2015 povestea mamei Claudia continuă în direct la Antena 1 acolo unde femeia va povesti cum a fost nevoită să îşi părăsească propriul copil şi cât de mult şi-l doreşte înapoi acum după ce l-a regăsit şi şi-a recăpătat speranţa că îl va putea avea lângă ea pentru tot restul vieţii. Tot la Acces Direct din 07/04/2015 Simona ne va prezenta şi alte subiecte interesante care ne vor mişca şi ne vor impresiona la maxim.
Ajutată de oameni cu suflet mare şi de echipa sa de specialişti, Simona Gherghe va face tot posibilul să continue şirul faptelor bune şi să readucă zâmbetul pe chipurile unor oameni pe care soarta i-a lovit crunt şi nu le-a oferit prea multe. Emisiunea Acces Direct de Marţi 07 Aprilie 2015 de la ora 17:00 de pe Antena 1 poate fi vizionată şi la noi pe site integral imediat după difuzarea ei.
UPDATE: În emisiunea de astăzi 7 Aprilie 2015 la Acces Direct, Cristian a venit din Franţa şi şi-a revăzut mama după aproape 15 ani. Băiatul a povestit mamei sale despre lagărul copilăriei şi despre calvarul prin care a trecut. Mai apoi tatăl Dorei, fata ucisă de acel tânăr teribilist a povestit despre neliniştea ce îl apasă. Distrus de durere acesta a spus că îl iartă pe tânăr pentru fapta sa însă nu poate ierta nesimţirea şi nepăsarea ucigaşului fiicei lui. Pe finalul emisiunii am revăzut-o pe bunica Voica cea care este şi mama şi tată pentru nepoţica Daniela. Bunica a povestit despre cât de mult s-a schimbat viaţa ei şi a nepoatei sale după ce a fost ajutată de oamenii care i-au văzut povestea şi care i-au intins o mâna de ajutor.


Categorie: Antena 1 | Tag-uri: acces direct 07.04.2015 reluare, acces direct 7 aprilie 2015, Acces Direct reluare, la antena 1, acces direct 07/04/2015 online

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar