Pagina principala » 2015 » Februarie » 4 » Antena 1 » Emisiunea Acces Direct de Miercuri 04 Februarie 2015 Online
01:30:42
Emisiunea Acces Direct de Miercuri 04 Februarie 2015 Online
Vizionaţi online emisiunea Acces Direct de Miercuri 04 Februarie 2015 în care Simona Gherghe merge mai departe cu ancheta în cazul spitalului groazei din Călăraşi. Imaginile îngrozitoare care au făcut foarte rapid înconjurul întregii ţări au ajuns subiect de discuţie şi în ministerul sănătăţii. În emisiunea Acces Direct din 04/02/2015 la Antena 1 începând cu ora 17:00, noi detalii cutremurătoare ies la iveală în legătură cu mizeria şi condiţiile desprinse parcă din filme de groază de la spitalul din Calarasi.
Tot la Acces Direct de Miercuri 04 Februarie 2015, vom vedea cum decurge viaţa Danutei alături de bunica sa după ce foarte mulţi oameni cu suflet mare din România s-au oferit să le ajute pentru a le asigura un trai mai bun.
Emisiunea Acces Direct de Miercuri 04.02.2015 de la Antena 1 în care puteţi urmări toate aceste subiecte interesante poate fi vizionată integral şi la noi pe site, online, imediat după difuzare.
UPDATE: Astăzi la Acces Direct am putut urmări povestea tatălui Marcel care îşi creşte copiii de unul singur după ce mama acestora i-a părăsit. Aflată în Spania, acolo unde duce o viaţă în lux, femeia vrea să îşi cumpere copiii, dar tatăl a fost foarte vehement: Copiii nu sunt de vânzare! Tot la Acces Direct am putut urmări în exclusivitate un reportaj de investigaţie despre spitalele groazei din România: gândăci, excremente de şobolan, mucegai, şobolani şi grupuri sanitare fără apă sunt doar o parte din imaginile de groază care au fost surprinse în spitalele din ţara noastră. Beyonce de Romnaia l-a pus pe King Guţă pe gânduri după ce a declarat că îşi va creşte singur copilul, iar Pepe s-a întâlnit cu mamaia Voica careia i-a dăruit o suma importantă de bani.


Categorie: Antena 1 | Adăugat de: stifler | Tag-uri: Acces Direct 04 Februarie 2015, acces direct emisiune completa, acces direct 04/02/2015 online, Acces Direct reluare

Anunt: Pentru orice fel de problema va rugam sa ne lasati un comentariu mai jos, astfel ne este mult mai usor sa identificam o eventuala problema. In cel mai scurt timp va vom da un raspuns. Multumim !


Total comentarii : 0
avatar
Copyright MyCorp © 2017 Site-ul Tv-PLay.ro va pune la dispozitie ultimele noutati din lumea divertismentului. Informatii si Contact - DMCA Sursa FOTO: Facebook.Com - Sursa VIDEO: Youtube.com si Dailymotion.com