Pagina principala » 2015 » Decembrie » 9 » Antena 1 » Emisiunea Acces direct de Miercuri 09 Decembrie 2015 Online
03:18:28
Emisiunea Acces direct de Miercuri 09 Decembrie 2015 Online
Vă aşteptăm să nu rataţi emisiunea Acces direct de Miercuri, 9 Decembrie 2015, disponibil pe Antena 1 de la ora 17:00. Show-ul de astăzi vă prezintă noi subiecte interesante din lumea mondenă, situaţia unor vedete plăcută sau mai puţin plăcută. Ce se mai aude despre starea Nicoletei Luciu, care este suspectată de cancer? Veţi afla astăzi. De altfel, nici horoscopul zilei de mâine nu va lipsi, unde vom afla starea noastră şi clipele prin care vom trece, în funcţie de zodie. Tot în emisiunea Acces direct din 9.12.2015 vom afla noutăţi despre situaţia Magdei, fetiţa care a fost abandonată de mamă la doar 7 luni, iar acum după ce a reîntâlnit-o şi a aflat adevărul aceasta are de luat o decizie importantă. Cu cine să rămână? Cu mama sau cu tatăl? Aflaţi toate acestea în emisiunea de azi, dar Simona ne va aştepta şi cu alte subiecte interesante pe care nu le puteţi rata. Aşadar, să nu pierdeţi să vizionaţi emisiunea Acces direct de Miercuri, 9 Decembrie 2015, difuzată pe Antena 1 de la ora 17:00.

UPDATE: In emisiunea Acces direct de Miercuri, 9 Decembrie 2015, am urmarit povestea baiatului din canal, o poveste trista pentru ca tocmai atunci cand toate pareau sa se rezolve, Viorel a cazut din nou. Acesta a gasit canalul in care traia ocupat, cu multe lucruri care nu ii apartineau, ceea ce a insemnat ca musafirii se vor intoarce. De altfel, o veste soc pentru Viorel a fost aceea ca nu are voie sa paraseasca Ploiestiul, sa mearga acolo unde visa, ceea ce l-a facut pe baiat sa spuna ca vrea sa isi ia viata. De altfel, sora lui l-a sustinut si a intrat in direct sa vorbeasca cu el. Mai apoi am urmarit cazul fetitei abandonate de mama la doar 7 luni, care i-a cerut mai multe explicatii mamei sale, i-a pus numeroase intrebari. Astazi, mama ei a intrat in platou, alaturi de fetita cea mai mica, si ne-a dezvaluit lucruri oribile despre tatal copiilor. Ea sustine ca tatal lor a fugit de 3 ori de testul ADN. De asemenea, Florin Salam va avea ragaz pana de Craciun ca sa se insoare, pana atunci ii pune la dispozitie iubita lui pentru a-si lua inima in dinti.


Categorie: Antena 1 | Tag-uri: video, acces direct de miercuri, online, acces direct 9 decembrie 2015, 9.12.2015

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar