Pagina principala » 2015 » Martie » 11 » Antena 1 » Emisiunea Acces Direct de Miercuri 11 Martie 2015 Online
02:30:08
Emisiunea Acces Direct de Miercuri 11 Martie 2015 Online
Vizionaţi online emisiunea Acces Direct din 11 Martie 2015 începând cu ora 17:00 la Antena 1 acolo unde vom afla noi amănunte din ancheta pornită în aflarea adevărului în cazul bătrânei care a murit după ce a fost externată din spital şi a fost lăsată să plece pe străzi, acolo unde şi-a găsit sfârşitul. Cazul care a făcut înconjurul ţării a stârnit numeroase controverse şi a ajuns şi la urechile celor din ministerul sănătăţii. Aflaţi la Acces Direct din 11/03/2015 care este reacţia autorităţilor şi care sunt primele măsuri pe care le vor lua acestea până la stabilirea cauzelor în care s-a petrecut această întâmplare şi găsirea vinovaţilor. Emisiunea Acces Direct de Miercuri 11 Martie 2015 difuzată de Antena 1 începând cu ora 17:00, poate fi vizionată online mai jos la noi pe site imediat după difuzare.
UPDATE: În emisiunea Acces Direct din 11 Martie 2015 am putut urmări povestea unei mamae văduve şi disperate care îşi creşte singură cei patru copii. Femeia trebuie să îşi treacă zilnic copiii pintr-o râpă pentru că aceştia să poată merge la şcoală. După ce trec rapa copiii trebuie să parcurgă un drum plin de obstacole din cauza alunecărilor de teren. Mama îşi doreşte din tot sufletul să aibă să le ofere măcar strictul necesar celor mici. Fără apă curentă, fără curent electric, cei trei copii îşi ajută mama în fiecare zi la treburile zilnice. Mai apoi am urmărit în exclusivitate noi detalii din cazul morţii bătrânei Ioana care a murit pe drumuri din cauza angajaţilor de la Spitalul Tractorul din Braşov. Se pare că Doctoriţa de garda a schimbat halatul cu o prietenă care nu avea drept de practică în acel spital.


Categorie: Antena 1 | Adăugat de: stifler | Tag-uri: acces direct online, Acces Direct reluare, Acces Direct 11 martie 2015, acces direct 11/03/2015 online, emisiune completa

Anunt: Pentru orice fel de problema va rugam sa ne lasati un comentariu mai jos, astfel ne este mult mai usor sa identificam o eventuala problema. In cel mai scurt timp va vom da un raspuns. Multumim !


Total comentarii : 0
avatar
Copyright MyCorp © 2017 Site-ul Tv-PLay.ro va pune la dispozitie ultimele noutati din lumea divertismentului. Informatii si Contact - DMCA Sursa FOTO: Facebook.Com - Sursa VIDEO: Youtube.com si Dailymotion.com