Pagina principala » 2015 » Martie » 18 » Antena 1 » Emisiunea Acces Direct de Miercuri 18 Martie 2015 Online
02:30:54
Emisiunea Acces Direct de Miercuri 18 Martie 2015 Online
Vizionaţi online emisiunea Acces Direct din 18 Martie 2015 în care puteţi vedea poveşti cutremurătoare de viata pe care Simona Gherghe le va face cunoscute lumii întregi, poveşti în care oameni cu suflet mare se implică pentru a schimba destinul unor oameni care au uitat cum e să zâmbească. Tot la Acces Direct din 18/03/2015 vom vedea cum au fost ajutaţi cei patru fraţi care au fost parasiti de tată şi sunt crescuţi doar de mama lor, care se chinuie să le ofere cele necesare şi să le pună pe masă bucatele zilnice. Emisiunea Acces Direct aduce şi o rubrică de ştiri mondene care ne vor pune la curent cu ce s-a mai întâmplat în ultima perioada în showbiz-ul românesc. Emisiunea Acces Direct de Miercuri 18 Martie 2015 difuzată de Antena 1 începând cu ora 17:00, poate fi vizionată şi la noi pe site online, imediat după difuzarea acesteia.
UPDATE: În emisiunea Acces Direct din 18 Martie 2015 la Antena 1, Simona Gherghe ne-a prezentat povestea cutremurătoare a unei mame cu 5 copii care este bătută de soţul ei sistematic şi alungată pe drumuri. Tot la Acces Direct am aflat că Regele Manelelor Nicolae Guţă are o nouă iubite. Mai apoi, am văzut imagini nouă casă a celor şapte fraţi în care vor trăi alături de mama lor, departe de tatăl lor, cel care i-a bătut şi i-a terorizat continuu. Cei 7 fraţi au primit o nouă şansă la viaţă iar zâmbetul a revenit din nou pe chipurile lor.


Categorie: Antena 1 | Adăugat de: stifler | Tag-uri: acces direct online, reluare din 18 martie 2015, acces direct 18 martie 2015, acces direct 18/03/2015, emisiune completa

Anunt: Pentru orice fel de problema va rugam sa ne lasati un comentariu mai jos, astfel ne este mult mai usor sa identificam o eventuala problema. In cel mai scurt timp va vom da un raspuns. Multumim !


Total comentarii : 0
avatar
Copyright MyCorp © 2017 Site-ul Tv-PLay.ro va pune la dispozitie ultimele noutati din lumea divertismentului. Informatii si Contact - DMCA Sursa FOTO: Facebook.Com - Sursa VIDEO: Youtube.com si Dailymotion.com