Pagina principala » 2015 » Aprilie » 1 » Antena 1 » Emisiunea Acces Direct de Miercuri 1 Aprilie 2015 Online
02:00:10
Emisiunea Acces Direct de Miercuri 1 Aprilie 2015 Online
Nu rataţi Acces Direct de Miercuri 1 Aprilie 2015 acolo unde Simona Gherghe continuă cu subiecte incredibile. Vom avea acces la imagini incredibile fimate în spitalul groazei din Hârlău, imagini care vor fi prezentate în emisiunea Acces Direct din 01/04/2015 şi care vor fi analizate în cel mai mic detaliu de cei din platou pentru a-i găsi pe cei vinovaţi de ceea ce se întâmplă acolo. Acces Direct emisiunea care vine în ajutorul celor loviţi de soartă va continua cu povestea incredibilă a copiilor care şi-au trăit copilăria într-o moară părăsită şi care cu greu au învăţat să zâmbească din nou. Emisiunea Acces Direct de Miercuri 1 Aprilie 2015 difuzată de Antena 1 începând cu ora 17:00, poate fi vizionată integral şi la noi pe site online, imediat după difuzarea ei.
UPDATE: La Acces Direct de astăzi 1 Aprilie 2015, am putut vedea noua casă în care s-au mutat copiii care traiau alături de tatăl lor şi de mama însărcinată într-o moară părăsită. Aceştia vor avea şansa la un nou început într-o casă dăruită de un om cu suflet mare care a fost impresionat de povestea acestei familii. Tot astăzi am aflat noi detalii din cazul cutremurător al fetiţelor ucise de tatăl bolnav psihic. Mama îngeraşilor se acuză şi îşi reproşează faptul că le-ar fi putut salva însă aruncă vina şi pe autorităţi. Şi tot astăzi am putut cunoaşte povestea impresionantă a unei copile în vârstă de doar 20 de ani care creşte singură alţi 3 copii după ce tatăl lor a murit iar mama sa i-a părăsit.






Categorie: Antena 1 | Adăugat de: stifler | Tag-uri: acces direct emisiune completa, acces direct 1 aprilie 2015, cu simona gherghe, acces direct 01/04/2015 reluare, acces direct 01.04.2015 reluare

Anunt: Pentru orice fel de problema va rugam sa ne lasati un comentariu mai jos, astfel ne este mult mai usor sa identificam o eventuala problema. In cel mai scurt timp va vom da un raspuns. Multumim !


Total comentarii : 0
avatar
Copyright MyCorp © 2017 Site-ul Tv-PLay.ro va pune la dispozitie ultimele noutati din lumea divertismentului. Informatii si Contact - DMCA Sursa FOTO: Facebook.Com - Sursa VIDEO: Youtube.com si Dailymotion.com