Pagina principala » 2016 » Februarie » 24 » Antena 1 » Emisiunea Acces direct de Miercuri 24 Februarie 2016 Online
03:23:20
Emisiunea Acces direct de Miercuri 24 Februarie 2016 Online
Vă aşteptăm să urmăriţi emisiunea Acces direct de Miercuri, 24 Februarie 2016, începând cu ora 17:00 pe Antena 1. În emisiunea din această după-amiază vă aşteaptă noi dezvăluiri de la invitaţii emisiunii. Însă, înainte de toate, veţi vedea care este horoscopul zilei de mâine chiar de la Camelia, iar Simona Gherghe ne va prezenta subiectele importante ale zilei. Se pare că mai multe vedete sărbătoresc în stil românesc ziua îndrăgostiţilor, Dragobetele, dar aflaţi şi ce surprize şi-au pregătit aceştia. Tot în emisiunea Acces direct din 24.02.2016, veţi află mai multe despre familia cu 4 fetiţe şi o mamă a căror viaţă este un infern din cauza tatălui. Se pare că bărbatul a promis că va merge la dezintoxicare, după ce a dezvăluit că bea alcool mai mult decât e măsura. Aflaţi dacă bărbatul s-a ţinut de cuvânt dar şi dacă s-a mai întâmplat ceva între timp. De altfel, o altă familie suferă pe urma tatălui, unde 3 copii par să fi rămas pe drumuri după ce bărbatul le-a părăsit cu datorii la bancă. Acestea riscă să rămână în stradă, însă ce se va întâmpla, vom vedea astăzi. Aşadar, nu uitaţi să vizionaţi emisiunea Acces direct din 24 Februarie 2016, difuzată pe Antena 1 de la ora 17:00.

UPDATE: In emisiunea Acces direct de Miercuri, 24 Februarie 2016, cazul surorilor din Vaslui terorizate da tata, a revenit. Se pare ca barbatul a venit in platou intr-o confruntare cu femeia pe care a chinuit-o aproape 20 ani, unde a incerca sa isi ia apararea. De altfel, fetitele si mama lor au mers astazi in Biserica unde au putut sa se roage in liniste, iar acolo au avut loc de un miracol. De altfel, am urmarit povestea lui Cristi, baiatul de 14 ani, care vrea sa invete si nu sa fie cersetor, dupa ce a ramas in grija bunicii careia ii spune mama. Pepe are planuri romantice de Dragobete, iar astazi a cantat in platou pentru dumneavoastra piesa lui "Din iubire m-am nascut". De altfel, acesta ne-a dezvaluit cateva lucruri despre viata lui alaturi de Raluca, dar si despre piesa noua. De altfel, horoscopul nu a lipsit nici astazi, iar noi am aflati mai multe despre cel care isi spune tata, dar care terorizeaza o familie intreaga. Se pare ca acesta se declara vinovat, dar cuvintele par sa fie doar de ochii lumii.


Categorie: Antena 1 | Tag-uri: ora 17:00, video, acces direct 24.02.2016, online, acces direct 24 februarie 2016

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar