Pagina principala » 2015 » Februarie » 25 » Antena 1 » Emisiunea Acces Direct de Miercuri 25 Februarie 2015 Online
02:30:41
Emisiunea Acces Direct de Miercuri 25 Februarie 2015 Online
La Acces Direct din 25 Februarie 2015 începând cu ora 17:00 la Antena 1, Simona Gherghe ne prezintă noi poveşti de viaţă care impresionează prin întâmplările petrecute în viaţa unor oameni simpli care soarta le-a jucat multe feste de-a lungul timpului de se pare că însăşi Dumnezeu a uitat de ei.
Nu rataţi asadar emisiunea Acces Direct de Miercuri 25/02/2015 în care vom afla dacă mama celor trei îngeraşi se va întoarce la ei şi dacă îşi regretă greşelile care le-a comis faţă de cei cărora le-a dat viaţă şi apoi i-a părăsit.
Emisiunea Acces Direct de Miercuri 25 Februarie 2015 în care puteţi urmări toată această poveste dar şi multe subiecte interesante poate fi vizionată online mai jos pe acest site imediat după difuzare.
UPDATE: În emisiunea Acces Direct de Marţi 25/02/2015 am putut urmări povestea cutremurătoare a celor 7 fraţi cărora le-a ars casa şi au rămas în frigul iernii doar cu hainele de pe ei din seara tragediei. Aceştia au fost ajutaţi de oameni cu suflet mare, dar pentru a duce o viaţă normală au nevoie de mai mult. Tot la Acces Direct mama care şi-a abandonat copii şi a fugit departe cu ei luându-le singura sursă de venit a fost în platoul emisiunii unde l-a înfruntat pe tatăl copiilor. Această a declarat că îşi regretă faptele şi că îşi doreşte iertarea copiilor.


Categorie: Antena 1 | Adăugat de: stifler | Tag-uri: acces direct emisiune completa, acces direct 25/02/2015 online, acces direct 25 februarie 2015

Anunt: Pentru orice fel de problema va rugam sa ne lasati un comentariu mai jos, astfel ne este mult mai usor sa identificam o eventuala problema. In cel mai scurt timp va vom da un raspuns. Multumim !


Total comentarii : 0
avatar
Copyright MyCorp © 2017 Site-ul Tv-PLay.ro va pune la dispozitie ultimele noutati din lumea divertismentului. Informatii si Contact - DMCA Sursa FOTO: Facebook.Com - Sursa VIDEO: Youtube.com si Dailymotion.com