Pagina principala » 2015 » Martie » 25 » Antena 1 » Emisiunea Acces Direct de Miercuri 25 Martie 2015 Online
02:30:08
Emisiunea Acces Direct de Miercuri 25 Martie 2015 Online
Emisiunea Acces Direct din 25 Martie 2015 prezentată de Simona Gherghe începând cu ora 17:00 pe Antena 1 continuă cu povestea celor 7 copii care au fugit departe de tatăl lor care i-a terorizat şi care i-au determinat să plece departe de el. Familia Potârniche a început o nouă viaţă departe de tatăl lor cel care le-a transformat viaţă într-un coşmar.
Tot în emisiunea Acces Direct din 25/03/2015 Simona ne va aduce şi alte poveşti de viaţă interesante, poveşti de viaţă triste în care cei implicaţi şi-au pierdut speranţa iar zâmbetul le-a dispărut de mult de pe chipuri. Emisiunea Acces Direct de Miercuri 25 Martie 2015 de la ora 17:00 o puteţi urmări înregistrată integral şi la noi pe site mai jos, imediat după difuzare.
UPDATE: În emisiunea Acces Direct de Miercuri 25 Martie 2015, mama Elena care are 4 copii a venit să îşi spună povestea de viaţă. O poveste în care cel care trebuia să fie şi soţ, şi-a luat înfăţişare de monstru. Femeia a fugit de acasă împreună cu copiii însă tatăl violent neagă acuzaţiile şi o acuză la rândul său pe soţia sa că umblă cu mai mulţi bărbaţi şi că nu se îngrijeşte de casă. Mai apoi am putut asculta declaraţiile unui alt tată care şi-a terorizat familia ani la rând. Viorel Peiu a intrat în legătură telefonică cu cei din platou şi a negat acuzaţiile care i se aduc de fosta soţie care îl acuză că a maltratat-o şi a abuzat-o ani la rând. Din rubrica ştirilor mondene am aflat că Daniela Crudu se pricepe la muls oile iar Nicoleta Luciu şi-a schimbat din nou lookul.


Categorie: Antena 1 | Adăugat de: stifler | Tag-uri: Acces Direct reluare, acces direct online, acces direct 25 martie 2015, acces direct 25/03/2015, cu simona gherghe, emisiune completa

Anunt: Pentru orice fel de problema va rugam sa ne lasati un comentariu mai jos, astfel ne este mult mai usor sa identificam o eventuala problema. In cel mai scurt timp va vom da un raspuns. Multumim !


Total comentarii : 0
avatar
Copyright MyCorp © 2017 Site-ul Tv-PLay.ro va pune la dispozitie ultimele noutati din lumea divertismentului. Informatii si Contact - DMCA Sursa FOTO: Facebook.Com - Sursa VIDEO: Youtube.com si Dailymotion.com