Pagina principala » 2015 » Decembrie » 2 » Antena 1 » Emisiunea Acces direct de Miercuri 2 Decembrie 2015 Online
02:38:43
Emisiunea Acces direct de Miercuri 2 Decembrie 2015 Online
Vizionează o nouă ediţie a emisiunii Acces direct de Miercuri, 2 Decembrie 2015, difuzată pe Antena 1 de la ora 17:00. Show-ul de astăzi va fi prezentat ca deobicei de încântătoarea Simona Gherghe care va veni cu veşti uluitoare. Cazurile de solidaritate nu se opresc iar astăzi vom afla mai multe detalii despre o familie îndurerată. De asemenea, invitaţii emisiunii vor fi disponibili să ne ofere părerea despre ceea ce se petrece în jurul nostru, cu oamenii care strigă după ajutor. Tot în emisiunea Acces direct din 2.12.2015 noutăţile din lumea mondenă nu vor lipsi, acolo unde vedetele au petrecut în aceste zile. Aflaţi astăzi cu ce ne vor surprinde cei mai cunoscuţi artişti, dar şi cu ce actualităţi vin în ediţia de astăzi. Aşadar, nu rataţi să vizionaţi emisiunea Acces direct de Miercuri, 2 Decembrie 2015, difuzată de la ora 17:00 pe Antena 1.

UPDATE: In emisiunea Acces direct de Miercuri, 2 Decembrie 2015, am urmarit ultimele noutati despre Viorel, despre relatia lui cu familia. Sora lui, Mariana, a intrat in platoul emisiunii pentru a il cunoaste pe fratele care traieste aceeasi soarta pe care a dus-o si ea. In legatura telefonica intra si sora lor din Grecia, care promite ca il va lua pe Viorel in Grecia la el, doar daca s-a lasat de droguri. Ceea ce se si confirma, in momentul in care se aduc rezultatele analizelor in care s-a demonstrat ca Viorel s-a tinut de cuvant. Regele Guta a facut o noua cucrerire, si aceea o fata de pe internet. Florin Salam a fost invitat la un restaurant din Buzau, unde a fost avertizat de membrii din clanul capitalei sa nu ii tradeze ca o sa ii fie greu. Acestea pareau sa fie glume intre manelisti. Bianca Dragusanu a parut mai harnica ca niciodata si a facut dezvaluiri despre ea. La final am urmarit cazul lui Constantin, baiatul disparut de 25 de ani pe care parintii il cauta cu speranta, de atunci. Nici macar politia nu i-a ajutat.


Categorie: Antena 1 | Tag-uri: video, 2.12.2015, online, acces direct 2 decembrie 2015

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar