Pagina principala » 2015 » Octombrie » 7 » Antena 1 » Emisiunea Acces Direct de Miercuri 7 Octombrie 2015 Online
00:16:38
Emisiunea Acces Direct de Miercuri 7 Octombrie 2015 Online
Nu pierdeți emisiunea Acces Direct de Miercuri, 7 Octombrie 2015 începând cu ora 17:00 pe Antena 1 alături de Simona Gherghe. Cu zâmbetul pe buze, gazda noastră ne aduce la cunoștință ultimile știri din lumea mondenă, urmate de prezentarea horoscopului zilnic de către Camelia. Cu prezentarea primului caz, deja zâmbetul de pe buzele celor din platou dispare. Acest caz șocant ne pune pe gânduri. Cum pot exista asemenea oameni cruzi în lumea aceasta și cum pot recurge la asemenea fapte? Tot astăzi, 7.10.2015 revenim la cazul lui Sevastian, copilul abandonat la bonă. Am descoperit faptul că mama intenționează să ia copilul acasă pentru a-l vinde ! Pentru mai multe detalii, vă invităm să rămâneți alături de a1, urmărind emisiunea Acces Direct de Miercuri, 7 Octombrie 2015.

UPDATE: În emisiunea Acces Direct de astăzi, 7 Octombrie 2015, vom vedea imagini și declarații de neimaginat. Trei indivizi au maltratat cu toporul un animal fără apărare. Acest cățel a fost ținut cu forța și supus unui chin cumplit. Tatăl care este acuzat că și-a răstignit fiica și mama care a fugit cu pruncii de furia bărbatului sunt supuși detectorului de minciuni. Cine a spus adevărul ? Tatăl care a vărsat lacrimi amare sau mama care tremură de frica bărbatului ei. Cei doi părinți stau pentru prima dată față în față. Rezultatele testului poligraf și acuzațiile care și le aduc unul altuia, te vor șoca! Mama lui Sevi a fost filmată în timp ce declara fără nici o remușcare că își va vinde fiul pe 5000 de euro , iar când a aflat bona, a plâns fără încetare. Nu vrea să i-l mai dea sub nici o formă.

Categorie: Antena 1 | Tag-uri: acces direct 7 octombrie 2015, acces direct 7.10.2015, online

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar