Pagina principala » 2015 » Aprilie » 8 » Antena 1 » Emisiunea Acces Direct de Miercuri 8 Aprilie 2015 Online
01:00:38
Emisiunea Acces Direct de Miercuri 8 Aprilie 2015 Online
Emisiunea Acces Direct din 8 Aprilie 2015 continuă cu povestea incredibilă a lui Cristian după ce acesta i-a povestit în direct mamei sale viaţa sa de coşmar pe care a trăit-o după ce aceasta la părăsit. Tot în emisiunea Acces Direct de Miercuri 08/04/2015 vom afla cât de mult au suferit cei doi şi dacă îşi va găsi mama băiatului iertarea definitivă care să îi aducă liniştea în suflet. Toate acestea dar şi multe alte subiecte interesante va vor fi prezentate în emisiunea Acces Direct din 08.04.2015 de Simona Gherghe care în pragul Sărbătorilor de Paşte îşi îndeamnă semenii să fie mai buni şi să facă fapte ce pot fi considerate minuni. Emisiunea Acces Direct de Miercuri 8 Aprilie 2015 difuzate pe Antena 1 începând cu ora 17:00 va putea fi vizionată integral şi la noi pe site online, imediat după difuzare.
UPDATE: În emisisunea Acces Direct de astăzi 08 Aprilie 2015, tatăl bătăuş şi-a cerut dreptul la replică după ce a fost acuzat de soţia sa Nicoleta că se poartă ca un monstru şi o bate foarte des. Bărbatul şi-a susţinut nevinovăţia şi a şocat pe toată lumea spunând că femeia sa merită tratamentul aplicat pe motiv că i-a fost infidelă. Amicul femeii a recunoscut că a luat-o pe aceasta acasă însă a susţinut că între ei nu este nimic de natură intimă. Tot la Acces Direct, am putut urmări cazul impresionant al unui bărbat care îşi creşte cei trei copii de unul sigur după ce soţia sa l-a părăsit fugind cu un bărbat mai tânăr cu 10 ani decât ea. Aceasta a intrat în direct şi a adus acuzaţii dure la adresa tatălui copiilor şi a spus că nu se va mai întoarce acasă niciodată.


Categorie: Antena 1 | Tag-uri: acces direct online, acces direct 8.04.2015, acces direct 08/04/2015 reluare, acces direct 8 aprilie 2015, emisiune completa

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar