Pagina principala » 2015 » Februarie » 13 » Antena 1 » Emisiunea Acces Direct de Vineri 13 Februarie 2015 Online
02:30:34
Emisiunea Acces Direct de Vineri 13 Februarie 2015 Online
Urmăriţi emisiunea Acces Direct de Vineri 13 Februarie 2015 începând cu ora 17:00 la Antena 1 în care vom afla cum a decurs ancheta inspectorilor de la Protecţia Copilului care se lupta să îi ia Eminei cei 9 copii pe care îi creşte în condiţii greu de închipuit. Femeia celor 9 copii nu vrea să renunţe la copii ei care reprezintă pentru ea şi principala sursă de venit. Tot la Acces Direct de Vineri 13/02/2015 la Antena 1 vom urmări povestea celor trei copii care îşi caută cu disperare mama după ce tatăl lor a murit de curând. Bunica copiilor spune că vrea ca nepoţii ei să îşi revadă mama dar ea nu o va ierta pe aceasta niciodată pentru gestul care l-a făcut. Se va întoarce femeia la copii pe care i-a părăsit? Aflaţi toate acestea urmărind emisiunea Acces Direct de Vineri 13 Februarie, emisiune ce poate fi vizionată online pe acest site imediat după difuzare.
UPDATE: La Acces Direct de Vineri 13 Februarie 2015, am urmărit povestea Eminei căreia autorităţile i-au luat cei 9 copii care creşteau în condiţii groaznice. Srghei Mizil s-a transformat în mesagerul comunităţii căreia aparţine femeia şi a relatat în direct toate doleanţele Eminei şi familiei sale. Aflat faţă în faţă cu un consilier de la primărie Serghei a fost agresat de finul primarului care era în stare de ebrietate. În timp ce autorităţile au declarat că au făcut tot ce au putut pentru acei oameni, cei din urmă şi-au cerut drepturile.


Categorie: Antena 1 | Adăugat de: stifler | Tag-uri: acces direct 13 februarie 2015, acces direct 13.02.2015 reluare, acces direct emisiune completa, acces direct 13/02/2015 online

Anunt: Pentru orice fel de problema va rugam sa ne lasati un comentariu mai jos, astfel ne este mult mai usor sa identificam o eventuala problema. In cel mai scurt timp va vom da un raspuns. Multumim !


Total comentarii : 0
avatar
Copyright MyCorp © 2017 Site-ul Tv-PLay.ro va pune la dispozitie ultimele noutati din lumea divertismentului. Informatii si Contact - DMCA Sursa FOTO: Facebook.Com - Sursa VIDEO: Youtube.com si Dailymotion.com