Pagina principala » 2015 » Martie » 13 » Antena 1 » Emisiunea Acces Direct de Vineri 13 Martie 2015 Online
02:30:56
Emisiunea Acces Direct de Vineri 13 Martie 2015 Online
Nu pierdeţi emisiunea Acces Direct de Vineri 13 Martie 2015 difuzată de Antena 1 începând cu ora 17:00, emisiune în care Simona Gherghe continuă cu povestea celor patru copii care sunt crescuţi doar de bunicii lor după ce tatăl lor a plecat la muncă în Italia, iar mama a fugit de acasă cu un alt bărbat şi i-a părăsit. Părăsiţi de părinţi şi cuprinşi de sărăcie, copiii crescuţi doar de bunici au primit mai multe mâini de ajutor din partea unor oameni cu suflet mare care îşi doresc să le ofere un nou început şi să le aducă acestora zâmbetul pe buze. Vom afla astfel la Acces Direct din 13/03/2015 ce cadouri au primit aceşti şi cum vor fi cei patru fraţi ajutaţi pentru a avea un trai mai uşor. Va reuşi Simona să facă o minune şi să îl aducă pe tatăl copiilor alături de ei după ce nu l-au văzut de mai bine de patru ani? Aflaţi toate acestea dar şi alte subiecte interesante vizionând emisiunea Acces Direct din 13 Martie 2015, emisiune pe care o puteţi viziona pe a1.
UPDATE: În emisiunea Acces Direct din 13 Martie 2015 am urmărit continuarea poveştii celor patru copii crescuţi de bunicii lor. Pentru puţin timp copiii au uitat de sărăcia din casa bunicilor şi de necazurile care ii apasă şi au trăit că nişte adevăraţi copii, au râs şi s-au distrat de minune într-un loc de joacă desprins parcă din poveşti. Bunicii copiilor au plâns de fericire şi au declarat că este pentru prima data cand îşi văd nepoţii atât de fericiţi. Mama copiilor părăsiţi le-a cerut în genunchi iertare copiilor dar din păcate ei sunt prea mici că să înţeleagă, singurii părinţi de care au ştiut până acum, fiind bunicii care i-au crescut.Categorie: Antena 1 | Tag-uri: acces direct 13 martie 2015 online, acces direct din 13.03.2015, acces direct 13/03/2015 reluare, in reluare, emisiune completa

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar