Pagina principala » 2015 » Noiembrie » 13 » Antena 1 » Emisiunea Acces direct de Vineri 13 Noiembrie 2015 Online
01:54:47
Emisiunea Acces direct de Vineri 13 Noiembrie 2015 Online
Urmărește o nouă ediție a emisiunii Acces direct de Vineri, 13 Noiembrie 2015, difuzată de la ora 17:00 pe Antena1. Emisiunea va fi prezentată de Simona Gherghe, prezentatoarea care mereu vine cu noutăți din lumea mondenă. Astăzi, Iulia din Abracadabra vine cu vești noi despre modul în care a fost tratată în locuința unde plătește chirie, chiar de către proprietară. Ieri, după o discuție aprinsă care s-a lăsat cu violență, Iulia ne-a povestit despre întreaga experiență. Tot astăzi în emisiunea Acces direct din 13.11.2015 vă invităm să urmăriți noi imagini în care Dorina și Marian au petrecut timpul împreună. După 20 ani în care Dorina și-a căutat copii, echipa Acces direct a reușit să îi găsească și l-a adus pe Marian împreună cu mama sa, și sora cea mică. De altfel, vom urmări și alte cazuri emoționante, prezentate de gazda emisiunii care va aduce detaliile necesare, dar și un mic ajutor pentru fiecare în parte. Așadar, te invit să vizionezi emisiunea Acces direct de Vineri, 13 Noiembrie 2015, difuzată pe Antena 1 începând cu ora 17:00.

UPDATE: In emisiunea Acces direct de Vineri, 13 Noiembrie 2015 i-am revazut pe mama Dorina impreuna cu fiul ei, Marian, care au petrecut clipe minunate inca o zi si unde acesta a reusit sa afle mai multe detalii despre Romania si traditiile tarii. Dorina este multumita de fiul ei si asteapta cu nerabdare sa il cunoasca si pe Vasile, celalalt baiat, care nu a reusit sa ajunga in Romania pentru ea, insa au discutat online. De altfel, Ionut Iftimoaie uimeste o tara intreaga. Astazi am urmarit imagini video in care si-a aratat alta parte a sa, pe langa cea de luptator dur. Cand vine vorba de copii, Iftimoaie este impresionat si astfel, a ajuns sa fie tata pentru o zi a 12 copii. In platoul emisiunii au pasit 7 dintre copii saraci, pe care luptatorul i-a ajutat cu munca multa, copii care au fost insotiti de mama lor, dar si de tatal lor virtual, Ionut. Astfel, am aflat povestea uneia dintre fetite care are probleme grave cu vederea in care risca sa ramana oarba. Mai tarziu s-a discutat despre un tragic caz in care o tanara a murit dupa un accident de tren, insa nu acesta este motivul. Martorii lui Iehova, religia la care s-au convertit parintii ei, nu a permis ca fata sa primeasca transfuzie de sange. Asadar, ea si-a pierdut viata pentru religie.


Categorie: Antena 1 | Tag-uri: 13.11.2015, acces direct 13 noiembrie 2015, online, emisiunea de vineri

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar