Pagina principala » 2016 » Ianuarie » 22 » Antena 1 » Emisiunea Acces direct de Vineri 22 Ianuarie 2016 Online
03:00:52
Emisiunea Acces direct de Vineri 22 Ianuarie 2016 Online
Vă invităm să nu rataţi emisiunea Acces direct difuzată Vineri, 22 Ianuarie 2016, începând cu ora 17:00 pe Antena 1. În această după-amiază veţi afla înainte de toate care sunt noutăţile din show-biz-ul românesc. Se pare că vedetele fac furouri în lumea mondenă, unii muncesc, alţii merg în excursii fabuloase. De altfel, nu pierdeţi horoscopul de week-end şi aflaţi cum vor fi zilele acestea pentru dumneavoastră în funcţie de zodie. Tot în emisiunea Acces direct din 22.01.2016, veţi afla mai multe detalii despre băiatul Cătălin, ultimul supravieţuitor din Conacul Terorii. Acesta îşi caută mama care l-a abandonat şi ne dezvăluie mai multe despre viaţa pe care a dus-o în bătăi crunte şi umilinţă. De asemenea, vedeţi cum se descurcă mama şi cele două fete care au fost alungate de bunică în frig şi îngheţ, dacă dreptatea va fi de partea lor dar şi ce alte detalii vă vor oferi în această după amiază Simona Gherghe şi echipa sa. Aşadar, fiţi alături de emisiunea Acces direct din 22 Ianuarie 2016, difuzată pe A1 de la ora 17:00.

UPDATE: In emisiunea Acces direct de Vineri, 22 Ianuarie 2016, am aflat despre Ionela Prodan ca s-a mutat pentru o zi, intr-un adapost printre oamenii strazii. Povestea Ninei si a celor 5 copii a impresionat-o pana la lacrimi pe artista. De asemenea, o fetitia a fost abuzata sexual la numai 4 luni si fratele sau, cand mama facea videochat cu ei. Aceasta a fost inchisa si copii au fost trimisi la un centru de copii. Familia Minune te socheaza, acestia s-au imbracat lejer si au mers sa ia cina impreuna la un restaurant de lux. Mai apoi, am aflat despre mama Adrianei Bahmuteanu ca a fost agresata de fostul ei socru. Dna Petruta a ajuns de urgenta la spital dupa toate acestea, iar Adriana se afla in lacrimi. Mai apoi am continuat cu povestea celor doua fetite care au fost abandonate de mama, iar acum traiesc alaturi de tata intr-un sopron. Tatal copiilor dezvaluie ca uneori acestea mor de foame, iar mama este imbibata de alcool.


Categorie: Antena 1 | Tag-uri: acces direct 22 ianuarie 2016, 22.01.2016, emisiunea de vineri, video, online

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar