Pagina principala » 2015 » Martie » 27 » Antena 1 » Emisiunea Acces Direct de Vineri 27 Martie 2015 Online
03:15:59
Emisiunea Acces Direct de Vineri 27 Martie 2015 Online
Nu pierdeţi emisiunea Acces Direct de Vineri 27 Martie 2015 la Antena 1 începând cu ora 17:00 emisiune în care vom continua cu povestea cutremurătoare de viaţă a mamei Elena care a fugit de acasă împreună cu cei patru copii de un tată violent care i-a bătut şi i-a terorizat. Tot la Acces Direct din 27/03/2015 vom afla noi detalii din căzul tinerei care a fost distrusă pe viaţă de un şofer inconştient şi care acum se luptă pentru a duce o viaţa normală îndurând zeci de opetratii. Pe lângă toate acestea vom avea parte şi de alte subeicte interesante dar şi de ştiri mondene aduse de Simona Gherghe, ştiri în care vom afla ce s-a mai petrecut lun lumea mondenă. Emisiunea Acces Direct de Vineri 27 Martie 2015 poate fi vizionată pe a1.
UPDATE: În emisiunea Acces Direct din 27 Martie 2015 am văzut cum se distrează Florin Salam şi soţia sa atunci când acesta nu are cântări. Artistul a făcut o mică avere în America acolo unde a cântat primind bacşiş chiar şi de 2000 de dolari. Carmen Minune ne-a făcut o demonstraţie de fitnes şi ne-a povestit despre stilul său de viaţă sănătos care o ţine în formă. Adrian Mutu a cumpărat o bijuterie pentru iubita lui ceea ce ne duce cu gândul că Briliantul are planuri mari. Tot la Acces Direct am putut urmări drama mamei Nicoleta şi a tatălui Petrică care se chinuie să îşi întreţină copiii şi să îi hrănească. Aceştia stau într-o căsuţă care stă să se dărâme pe ei şi cu greu reuşesc să pună o bucată de pâine pe masă. Familia Stan a povestit despre drama prin care au trecut şi despre cum sunt nevoiţi să doarmă sub cerul liber după ce soarta i-a lovit crunt iar casa în care locuiau le-a luat foc.Categorie: Antena 1 | Tag-uri: acces direct 27.03.2015, acces direct 27/03/2015, cu simona gherghe, acces direct online, acces direct 27 martie 2015

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar