Pagina principala » 2015 » Decembrie » 4 » Antena 1 » Emisiunea Acces direct de Vineri 4 Decembrie 2015 Online
04:29:39
Emisiunea Acces direct de Vineri 4 Decembrie 2015 Online
Vă aşteptăm să vizionaţi emisiunea Acces direct de Vineri, 4 Decembrie 2015, difuzată pe Antena 1 de la ora 17:00. În ediţia de azi, vă aşteaptă noi subiecte interesante, pe care Simona Gherghe le va prezenta telespectatorilor. Se pare că Luminiţa, femeia care trăieşte în teroare alături de bărbatul său vine cu veşti noi în această ediţie. De altfel, tatăl copiilor este disponibil să ne ofere un nou interviu, dar ce ne va spune el veţi vedea astăzi. Tot în emisiunea Acces direct din 4.12.2015, aflăm despre un nou caz cutremurător al unei familii îndurerate. Ce are să ne spună familia, veţi vedea în această după-amiază. Dar, până atunci, vom afla cu ce ne va mai surprinde Viorel, băiatul din canal, dar şi dacă îşi va cunoaşte fratele secret, de care nici măcar nu bănuia că există. Aşadar, nu uitaţi să urmăriţi emisiunea Acces direct de Vineri, 4 Decembrie 2015, disponibilă de la ora 17:00 pe Antena 1.

UPDATE: In emisiunea Acces direct de Vineri, 4 Decembrie 2015, am urmarit povestea baiatului din canal care, pe zi ce trece, ne uimeste tot mai mult. Se pare ca in sfarsit si-a cunoscut fratele secret, iar cat despre mama, Viorel a criticat-o dur pentru ca nu l-a vizitat nici macar o data pe fratior. De altfel, Mariana, sora lui l-a sunat si s-a interesat de soarta lui. Cat despre Viorel, baiatul din canal este pasionat de desen, un lucru interesant despre baiat. Acesta s-a intors astazi deprimat de la fratele lui, iar Mariana a intrat in direct telefonic pentru a il incuraja. Intalnirea celor doi a fost emotionanta, unde Viorel a plans in bratele fratelui sau, Valerica. Nicoleta Luciu si-a facut o operatie estetica in Turcia, si daca toate femeile vor sa isi mareasca sanii, ei bine, Nicoleta si i-a micsorat. Imbrahim si Madalin erau pe punctul de a se desparti, insa astazi cei doi vorbesc despre copii. De altfel, Pepe isi aminteste ziua trista cand ne potul lui s-a dus, in ziua de 3 decembrie, iar Botezatu a petrecut ziua lui in bratele unei pretioase femei, o moldoveanca de peste Prut.


Categorie: Antena 1 | Tag-uri: video, acces direct 4 decembrie 2015, 4.12.2015, online

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar