Pagina principala » 2015 » Martie » 6 » Antena 1 » Emisiunea Acces Direct de Vineri 6 Martie 2015 Online
01:30:49
Emisiunea Acces Direct de Vineri 6 Martie 2015 Online
Vizionaţi online emisiunea Acces Direct din 6 Martie 2015 începând cu ora 17:00 la Antena 1 acolo unde Simona Gherghe ne va aduce noi cazuri deosebite care ne vor tulbura cu siguranţă. Vom vedea cum au reuşit să zâmbească cei 7 fraţi care soarta i-a lovit crunt însă Dumnezeu nu i-a uitat.
Tot la Acces Direct din 6/03/2015 la Antena 1 vom afla ce s-a mai întâmplat în cazul celor 4 copii crescuţi de bunicii lor pecare autorităţile vor să îi ia şi să îi despartă de cei care i-au crescut cu atâta grijă. Bunicul copiilor a declarat că ar muri dacă i-ar lua nepoţeii de lângă ei şi chiar mama lor dacă s-ar întoarce înapoi la ei copiii tot la el ar veni pentru că el este cel care i-a crescut şi s-a îngrijit de ei. Emisiunea Acces Direct de Vineri 6 Martie 2015, poate fi urmărită şi la noi pe site integral, imediat după difuzarea ei.
UPDATE: La Acces Direct de astăzi 6 Martie 2015, Nicolae Guţă a rupt tăcerea şi a povestit despre relaţia sa cu Mădălina. King Guţă a spus despre fosta sa iubita Beyonce de România că este o fiinţă malefică şi are toate calităţile unui om rău. El a mai spus că femeia care a stat lângă el şi cu care are o fetiţă, l-a tras numai în jos cât timp a stat cu el. Tot la Acces Direct, cei 7 copii care au rămas fără casă după ce această a ars, au venit în emisiune alături de părinţii lor pentru a arăta lumii întregi ce înseamnă fericirea. Pe finalul emisiunii am aflat că Gigi Becali ar putea fi eliberat zilele acestea şi s-ar putea să plece acasă.


Categorie: Antena 1 | Adăugat de: stifler | Tag-uri: acces direct 6 martie 2015, acces direct 6/03/2015, reluare, emisiune completa, acces direct online

Anunt: Pentru orice fel de problema va rugam sa ne lasati un comentariu mai jos, astfel ne este mult mai usor sa identificam o eventuala problema. In cel mai scurt timp va vom da un raspuns. Multumim !


Total comentarii : 0
avatar
Copyright MyCorp © 2017 Site-ul Tv-PLay.ro va pune la dispozitie ultimele noutati din lumea divertismentului. Informatii si Contact - DMCA Sursa FOTO: Facebook.Com - Sursa VIDEO: Youtube.com si Dailymotion.com