Pagina principala » 2015 » Mai » 8 » Pro Tv » Emisiunea Acces Direct de Vineri 8 Mai 2015 Online
00:35:43
Emisiunea Acces Direct de Vineri 8 Mai 2015 Online
Emisiunea Acces Direct de Vineri 8 Mai 2015 va aduce în direct noi detalii despre viaţa Vasilicăi, femeia care a stârnit numeroase controverse atât în România cât şi în Italia. La Acces Direct din 08.05.2015 femeia va răspunde tuturor acuzaţiilor ce i se aduc şi în special familiei fostului soţ care au acuzat-o în repetate rânduri că este violentă şi că a vrut să îşi vândă propria fiica. Aflaţi totodată la Acces Direct din 08/05/2015 noi amănunte din trecutul lui Nicuşor, copilul care a crescut în teroare şi care îşi doreşte să schimbe viitorul celor ca el. Nu rataţi aşadar o nouă ediţie a emisiunii Acces Direct de Vineri 8 Mai 2015, emisiune ce va putea fi vizionată online, pe acest site, imediat după difuzare.
UPDATE: În emisiunea Acces Direct de astăzi 8 Mai 2015 am aflat cele mai recente date despre starea de sănătate a cântăreţului Gabriel Cotabiţă care a suferit un infarct din cauza regimurilor alimentare repetate la care s-a supus în ultima perioadă. Şi tot la Acces Direct am văzut mărturia bătrânei umilită în plină stradă de Babi Minune. Aceasta a spus că Babi a vrut să o ardă cu ţigara şi că a terorizat-o în repetate rânduri, scene care nu au fost filmate. Pe finalul emisiunii Vasilica a revenit în platou şi a povestit despre cum a fost ea batjocorită de familia fostului ei soţ. Aceştia nu au lăsat-o să îşi vada copiii şi au fugărit-o de la poarta lor.


Categorie: Pro Tv | Adăugat de: stifler | Tag-uri: emisiunea acces direct 8 mai 2015, acces direct 08.05.2015, acces direct online, acces direct emisiune completa, reluare

Anunt: Pentru orice fel de problema va rugam sa ne lasati un comentariu mai jos, astfel ne este mult mai usor sa identificam o eventuala problema. In cel mai scurt timp va vom da un raspuns. Multumim !


Total comentarii : 0
avatar
Copyright MyCorp © 2017 Site-ul Tv-PLay.ro va pune la dispozitie ultimele noutati din lumea divertismentului. Informatii si Contact - DMCA Sursa FOTO: Facebook.Com - Sursa VIDEO: Youtube.com si Dailymotion.com