Pagina principala » 2015 » Octombrie » 9 » Antena 1 » Emisiunea Acces Direct de Vineri 9 Octombrie 2015 Online
00:32:49
Emisiunea Acces Direct de Vineri 9 Octombrie 2015 Online
În emisiunea Acces Direct de Vineri, 09 Octombrie 2015 difuzată la Antena 1 de la ora 17:00, gazda Simona Gherghe ne va oferi în direct, acces la cele mai noi informații despre ceea ce se întâmplă în ţara noastră, din show-biz și nu numai. Tot în emisiunea Acces Direct, vom afla noi amănunte despre cazul mamei fugare. Emisiunea de astăzi, 09.10.2015, vă aduce în direct cele mai interesante cazuri în care vom afla povești incredibile de viață. Tot astăzi, vom urmări povestea cumplită a unui nou-născut abandonat. O mamă a născut un înger pe care l-a abandonat lângă o gară, într-un șanț. Toate detaliile cazurilor vor fi analizate într-un mod obiectiv de către invitații Simonei.

UPDATE: În emisiunea Acces Direct de Vineri, 09 Octombrie 2015 de la ora 17:30 pe ProTV, Andreea Antonescu vine să ne povestească cum a trăit timp de o zi viața unei familii greu încercate de soartă. Din cauza unui accident, Alin, care are doar 31 de ani, a fost condamnat să trăiască pentru tot restul vieții într-un scaun cu rotile. Tot astăzi vom dezbate și cazul unei mame care și-a luat viața, însă odată cu a ei a luat-o și pe a fiului de numai 4 anișori. O cunoscută avocată și-a găsit sfârșitul pe asfaltul rece după ce și-a aruncat pruncul de la înălțime. Ce a împins-o pe femeie să facă acest gest cumplit? Mama avocatei face declarații șocante. Ce scria în biletul de adio lăsat de mama care s-a sinucis după ce și-a aruncat fiul?
Categorie: Antena 1 | Adăugat de: admin4 | Tag-uri: acces direct 9 octombrie 2015, emisiunea acces direct 9.10.2015, online

Anunt: Pentru orice fel de problema va rugam sa ne lasati un comentariu mai jos, astfel ne este mult mai usor sa identificam o eventuala problema. In cel mai scurt timp va vom da un raspuns. Multumim !


Total comentarii : 0
avatar