Pagina principala » 2015 » Martie » 9 » Pro Tv » Emisiunea Ferma Vedetelor de Luni 9 Martie 2015 Episodul 1 Online
03:45:10
Emisiunea Ferma Vedetelor de Luni 9 Martie 2015 Episodul 1 Online
Cel mai tare reality show 100% românesc Ferma Vedetelor de Luni 9 Martie 2015 începând cu ora 20:30 la Pro tv, aruncă 12 vedete cu 100 de ani în urmă, într-o locaţie încărcată de poveşti autentice şi tradiţie. Ferma în care vor locui cele 12 vedete timp de 3 luni, are şi o legendă care spune că în urmă cu un secol, a fost ascunzătoarea unui haiduc al vremurilor care se ferea de oaste. Alături de cea care avea să îi devină soţie, haiducul Niţă Lemnaru a pus bazele unei gospodării care a înflorit de la o zi la alta. Mai apoi ferma a fost trecută în administrarea statului iar după ani lungi, retrocedată urmaşilor lui Niţă. Aceştia şi-au pus speranţa în cei care vor lua parte la proiectul Ferma Vedetelor începând din 9/03/2015 ca vor putea să o readucă la strălucirea şi renumele de altădată, în cele trei luni pe care le vor avea la dispoziţie. Ştefan Stan, Vica Blochina, Augustin Viziru, Oana Radu, Dima Trofim, Tudorel Filimon, Dan Helciug, Mioara Velicu, Doiniţa Oancea, Corina Drăgulescu, Cristina Cioran şi Ionuţ Iftimoaie vor munci din greu pentru a îndeplini toate sarcinile şi a transforma locul în unul în care să poată locui, transformând ferma într-o adevărată comoară. Nu rataţi premieră emisiunii Fermă Vedetelor de Luni 9 Martie 2015 ediţie ce poate fi urmărită integral mai jos la noi pe site, imediat după difuzare.
UPDATE: La Ferma Vedetelor din 9 Martie 2015, aceştia au ajuns la locul cu pricina, acolo unde s-au familiarizat cu noua lor casă pentru următoarele 3 luni. Prima sarcina care auîndeplinit-o vedetele, a venit de la sine când aceştia şi-au dat seama că nu dispun de o toaletă. Concurenţii au făcut cunoştiinţă cu reguilile concursului la o cinăcopioasă organizată în cinstea primirii lor. A doua zi dis de dimineaţă vedetele au făcut cunoştiinţă cu nea Rată cel care le va aduce zilnic cele mai preţioaseinstrucţiuni legate de viaţa la ţară. Mioara Velicu a fost aleasă să fie Fermisrul Şef pentru prima săptămâna în care vedetele vor trăi ca acum 100 de ani. Aceştia s-ausimţit foarte bine pentru prima zi în care s-au acomodat dar adevărata aventură abia de acum începe.Categorie: Pro Tv | Tag-uri: ferma vedetelor episodul 1, ferma vedetelor 9/03/2015 online, ferma vedetelor 9 martie 2015, ferma vedetelor premiera

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar