Pagina principala » 2015 » Noiembrie » 1 » Antena 1 » Emisiunea Ham Talent Ediția 3 din 1 Noiembrie 2015 Online
00:55:33
Emisiunea Ham Talent Ediția 3 din 1 Noiembrie 2015 Online
Vă invităm să urmăriți Ediția 3 a emisiunii Ham Talent de Duminică, 1 Noiembrie 2015 incepand cu ora 20:30 pe Antena 1. În ediția de astăzi facem cunoștință cu Pluto, un cal extrem de talentat care ne va oferi un moment artistic de nota 10. Unii au ajuns la concluzia că Pluto are foarte multe lucruri în comun cu Mihai Petre. Mihai Zagaevschi, stăpânul a patru peruși ne va prezenta de ce sunt în stare înaripatele lui, bărbatul vorbind foarte clar limba lor. Astăzi, 1.11.2015, cei cinci jurați, Beatrice Rancea, Diana Munteanu, Mihai Petre, Pepe și expertul Gabriel Cocu, dar și noi, vom face cunoștință cu un cățel matematician pe nume Coockie care ne va uimi cu siguranța! Un alt cățel vine la Ham Talent împreună cu stăpânul său pentru a ne arăta aptitudinile sale deosebite pe care le are folosind mingea, așa că vă recomandam să fiți pe fază! Așadar, nu pierdeți Ediția a 3-a a noului sezon Ham Talent de astăzi, 1 Noiembrie 2015 începand cu ora 20:30 pe Antena 1.


Categorie: Antena 1 | Adăugat de: admin4 | Tag-uri: online, ham talent 1 Noiembrie 2015, ham talent editia 3

Anunt: Pentru orice fel de problema va rugam sa ne lasati un comentariu mai jos, astfel ne este mult mai usor sa identificam o eventuala problema. In cel mai scurt timp va vom da un raspuns. Multumim !


Total comentarii : 0
avatar
Copyright MyCorp © 2017 Site-ul Tv-PLay.ro va pune la dispozitie ultimele noutati din lumea divertismentului. Informatii si Contact - DMCA Sursa FOTO: Facebook.Com - Sursa VIDEO: Youtube.com si Dailymotion.com