Pagina principala » 2015 » Martie » 9 » Antena 1 » Emisiunea Hell's Kitchen Sezonul 2 Editia 1 de Luni 9 Martie 2015 Online
01:45:31
Emisiunea Hell's Kitchen Sezonul 2 Editia 1 de Luni 9 Martie 2015 Online
Nu ratati prima editie Hell's Kitchen din Sezonul 2 de Luni 9 Martie 2015 incepand cu ora 20:30 la Antena 1, acolo unde 20 de bucatari sunt aruncati in arena in ce mai mare competitie culinara din tara noastra cu un premiu pe masura in valoare de 80.000 de euro. Acestia vor sa demonstreze ca sunt cei mai buni in bucatarie si ca pot face fata cu suuces celor mai temute probe dar si ca pot rezista presiunii din competitie si mai ales Chefilor. Showul culinar Hell's Kitchen sezonul 2 de Luni 9/03/2015 incepe din prima editie cu probe de foc in care concurentii vor trebui sa se prezinte bine si mai ales concentrati pentru a nu-i supara pe Chefi care nu vor ierta nici o abatere de la regula si vor penaliza drastic orice greseala. Ce se va intampla in emisiunea Hell's Kichen Sezonul 2 difuzata din 9 Martie 2015 de Antena 1 de la ora 20:30 puteti afla la noi pe site mai jos.
UPDATE: Prima ediţie a show-ului culinar Hell's Kitchen a adunat 20 de bucătari care mai de care mai pregătit, toţi dornici să îşi schimbe viaţa în bine şi să îşi dezvolte capacităţile dar şi cunoştiinţele despre arta gătitului. Încrezători în propriile puteri, concurenţii au pornit entuziasmaţi în aventura vieţii lor din Iadul Bucătarilor, aventură care va fi strict supravegheată de cei trei Chefi. Odată ajunşi în limuzina Hell's Kitchen, concurenţii au fost aduşi cu picioarele pe pământ de un clip în care vechii concurenţi le-au dat sfaturi preţioase cu privire la competiţie. Ajunşi în bucătărie, concurenţii au fost poftiţi la masă, unde au fost serviţi cu cele mai sofisticate preparate, pentru ca mai apoi să rămână surprinşi. Nu era de fapt o invitaţie la degustare, ci una didactică, o primă lecţie care să le trezească simţurile şi să îi facă să conştientizeze complexitatea şi importanţa experienţei pe care o vor trăi. Prima probă de foc la care au fost supuşi a fost pregătirea unui preparat-semnătură care să îi caracterizeze. Împărţiţi în două echipe, cea roşie a fetelor şi cea albastră a băieţilor, concurenţii şi-au dat silinţa pentru a pregăti un preparat reprezentativ care să îi surprindă pe Chefi. Duelurile au fost următoarele:
Elena vs. Ciprian: Un preparat din peşte gătit de Ciprian în care au găsit oase, Ciprian pierde în faţa Elenei, care a reuşit să-i mai îndulcească pe juraţi cu deşertul ei.
Angela vs. Gabriel: Lucrurile s-au echilibrat, muşchiul de vită a adus un punct şi în echipa băieţilor.
Mălina vs. Răul: Încă un punct pentru echipa fetelor,
Michael şi Rebeca: Rebeca a dat-o în bară cu un desert în timp ce Michael a reprodus o farfurie a Chef-ului Bontea.
Adriana şi Micky nu au apucat să se prezinte bine în faţa juriului că au fost trimişi înapoi la locuri "Luaţi-vă mizeriile astea şi dispăreţi!" le-au urlat Chefii.
Florina şi Tudor, Eugenia şi Frankie nu au reuşit nici ei să aducă puncte în echipele lor.
Iana a reuşit să obţină punctul pentru echipa sa, în faţa lui Paul care a pregătit o clătită jalnică.
Monica le face fericite pe fete, aducându-le un punct cu preparatul său din rată, învingându-l pe Florin şi astfel echipa fetelor au câştigat cu 4-2 prima confruntare.
Aşadar în timp ce echipa fetelor s-a salvat de la eliminare, Chef Sorin Bontea a decis ca Liviu trebuie să părăsească Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor!Categorie: Antena 1 | Adăugat de: stifler | Tag-uri: hell's kitchen 9 martie 2015, hell's kitchen 9/03/2015 online, emisiune completa, sezonul 2, hell's kitchen sezon nou

Anunt: Pentru orice fel de problema va rugam sa ne lasati un comentariu mai jos, astfel ne este mult mai usor sa identificam o eventuala problema. In cel mai scurt timp va vom da un raspuns. Multumim !


Total comentarii : 0
avatar
Copyright MyCorp © 2017 Site-ul Tv-PLay.ro va pune la dispozitie ultimele noutati din lumea divertismentului. Informatii si Contact - DMCA Sursa FOTO: Facebook.Com - Sursa VIDEO: Youtube.com si Dailymotion.com