Pagina principala » 2015 » Mai » 24 » Antena 1 » Emisiunea Insula Iubirii de Duminica 24 Mai 2015 episodul 5 Online
11:55:02
Emisiunea Insula Iubirii de Duminica 24 Mai 2015 episodul 5 Online
La Insula Iubirii din 24 Mai 2015 la Antena 1, ne vom întâlni cu două noi ispite care îşi vor face apariţia pe Insula iubirii. Andreea Pepelia, un model de 20 de ani, şi Sorin Dumitraş, un dansator pasionat de călătorii vin să testeze fidelitatea cuplurilor de la Temptation Island – Insula iubirii. La Insula Iubirii din 24/05/2015, Andreea, decide că vrea să iasă la prima întâlnire cu Cristi, iubitul Deei. De asemenea, Sorin foarte sigur pe el, spune că, de trei ani, de când este dansator, a interacţionat foarte mult cu femeile, iar asta l-a ajutat să ştie cum să intre pe sub pielea fiecăreia şi decide să-şi testeze experienţa de matcho pe Loredana, alături de care petrece câteva momente senzuale în timpul unei şedinţe de masaj thailandez. Aflaţi mai multe detalii vizionând online emisiune Insula Iubirii de Duminică 24 Mai 2015.
UPDATE: În emisiunea Insula Iubirii de Duminică 24 Mai 2015, după câteva zile în care şi-au aruncat priviri dulci şi şi-au făcut mărturisiri incendiare, Deea şi Tomi au trecut la următorul nivel. Aflaţi într-o atmosfera intimă, la lumina lunii, cei doi nu au mai ţinut cont de nimeni şi nimic şi s-au sărutat pasional. Bruneta a mărturisit că nu l-a iertat niciodată pe iubitul său pentru faptul că a înşelat-o. Ba mai mult, chiar au vorbit despre despărţire şi i-a mărturisit lui Tomi că vrea să îşi petreacă noaptea alături de el. Băieţii au rămas muţi de uimire când au primit vestea şi chiar dacă au vrut să arate că nu îi interesează cu toţii au fost foarte afectaţi.Categorie: Antena 1 | Tag-uri: insula iubirii reluare, in reluare, emisiune completa, temptation island 24/05/2015 Online, insula iubirii episodul 4, insula iubirii 24.05.2015

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar