Pagina principala » 2016 » Februarie » 4 » Pro Tv » Emisiunea La Maruta de Joi 04 Februarie 2016 Online
04:30:48
Emisiunea La Maruta de Joi 04 Februarie 2016 Online
Nu uitaţi să vizionaţi emisiunea La Măruţă de Joi, 04 Februarie 2016, disponibilă pe ProTv începând cu ora 17:30. În această după-amiază veţi afla mai multe ştiri incredibile din lumea care ne înconjoară. După ce bunica de 84 ani a fost descoperită că îşi creşte nepoata de doar 8 luni din pensia minimă pe care o are, mai mulţi oameni s-au arătat miloşi faţă de ea şi au ajutat-o. Aflaţi ce surpriză o aşteaptă pe bunica astăzi. Tot în emisiunea La Măruţă din 04.02.2016, veţi vedea ce ne va mai dezvălui mama celor trei copii pe care i-a abandonat, însă le ia alocaţia. Aflaţi lucruri surprinzătoare şi nu rataţi subiectele zilei alături de cel mai tare prezentator tv. De asemenea, Cătălin Măruţă v-a pregătit o surpriză nebănuită, însă despre ce este vorba, veţi vedea în ediţia de astăzi. Aşadar, nu uitaţi să urmăriţi emisiunea La Măruţă difuzată pe 4 Februarie 2016, începând cu ora 17:30 pe ProTv.

UPDATE: In emisiunea La Maruta de Joi, 04 Februarie 2016, am aflat povestea cutremuratoare a baiatului de 28 ani cu tumori pe creer care cantareste doar 41 kg. Leonard Catica a fost abandonat de parinti, iar mai apoi adoptat. Insa viata i-a mai dat o lovitura, baiatul era chinuit de parintii adoptivi, iar apoi alungat. Cand a fost sa le ceara socoteala pentru tot parintii au negat tot, insa matusa lui a dezvaluit adevarul. Mai apoi, am aflat ca Leonard si-a cerut iubita in casatorie cu un inel cumparat chiar din banii lui. Mai apoi, am aflat povestea unui campion de 13 ani care isi intretine familia formata de 10 suflete. Baiatul este campion la lupte greco romane si duce o viata dura. Spre final, Voltaj a intrat in platou si a dezvaluit ca este in cautarea iubitei lui "Kori Gent". De fapt, acesta este titlul noului hit al trupei, pe care l-a cantat in direct.Categorie: Pro Tv | Tag-uri: video, la maruta 4 februarie 2016, catalin maruta, online, ora 17:30

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar