Pagina principala » 2016 » Februarie » 18 » Pro Tv » Emisiunea La Maruta de Joi 18 Februarie 2016 Online
03:25:46
Emisiunea La Maruta de Joi 18 Februarie 2016 Online
Nu uitaţi să urmăriţi emisiunea La Măruţă de Joi, 18 Februarie 2016, difuzată de la ora 17:30 pe ProTv. În această după-amiază vă aşteaptă noi momente emoţionante, mai ales când îl vom revedea pe Alexandru, băiatul care suferă cu o mâna şi un picior mai scurte. După ce s-a bucurat la concertul Andrei, dar mai ales după ce cazul lui a fost cunoscut, oamenii cu suflet mare au dorit să îl ajute, însă ce surpriză îl aşteaptă, veţi vedea. Tot în emisiunea La Măruţă din 18.02.2016, veţi afla mai multe despre un nou caz incredibil pe care l-a descoperit echipa La Măruţă. De altfel, vedeţi dacă Robert magicianul va reveni cu o nouă demonstraţie tipică, alături de asistentul lui, iepuraşul. Nu pierdeţi o ediţie de joi interesantă şi aflaţi ce alte subiecte incredibile ne va aduce Cătălin Măruţă în această seară. Aşadar, nu pierdeţi să vizionaţi emisiunea La Măruţă din 18 Februarie 2016, începând cu ora 17:30 pe ProTv.

UPDATE: In emisiunea La Maruta de Miercuri, 18 Februarie 2016, am aflati povestea incredibila a unui baietel care a fost abandonat de mama pentru ca nu avea decat un rinichi. Acesta a fost preluat de bunici, insa se descurca foarte greu, iar cele doua dorinte ale micutului sunt sa nu fie dat afara si sa ii traiasca bunicii ca sa il creasca. De alfel, Alexandru Nechita a avut parte de o surpriza uriasa. Baiatul cu o mana si un picior mai scurte, si-a intalnit idolii, pe baietii de la FCTB echipa de fotbal, unde a stat alaturi de ei pe terenul de antrenament, in vestiare si au petrecut clipe minunate impreuna. Mai apoi am vazut imagini unde Catalin Maruta le-a fost pentru o zi profesor copiilor de la o gradinita dintr-un sat din Dambovita. Se pare ca acesta si-a intalnit copia perfecta, insa cu 30 ani mai tanar. Momente emotionante am vazut in aceasta dupa-amiaza.Categorie: Pro Tv | Tag-uri: la maruta de joi, La maruta 18 februarie 2016, 18.02.2016, video, editia de joi, online

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar