Pagina principala » 2015 » Noiembrie » 26 » Pro Tv » Emisiunea La Maruta de Joi 26 Noiembrie 2015 Online
02:49:19
Emisiunea La Maruta de Joi 26 Noiembrie 2015 Online
Nu uitaţi să vizionaţi emisiunea La Măruţă de Joi, 26 Noiembrie 2015, de pe ProTv difuzată de la ora 17:40. Show-ul vă surprinde ca de fiecare dată cu subiectele pe care chiar Cătălin Măruţă ni le va prezenta. Astfel, astăzi vedem dacă s-a mai aflat ceva despre cazurile în care copii au fost luaţi din braţele părinţilor şi daţi în adopţie pentru tinerii din Canada. Mai ales, după ce cazul fetei dispărute din sicriu nu a fost desluşit încă, aşteptăm noutăţi despre ceea ce s-a întâmplat cu ea. Tot în emisiunea La Măruţă din 26.11.2015 vom vedea ce spun apropiaţii despre averea lui Vadim şi dacă aceasta prezintă vre-o importanţă pentru ei, acum că se află la licitaţie. Acestea, dar şi alte subiecte interesante va aşteaptă Măruţă să le aflaţi urmărind emisiunea. Show-ul care vă aduce cazuri şocante din lumea care ne înconjoară şi care vor fi dezvăluite de persoanele în cauză, va fi difuzat de la ora 17:30. Aşadar, va aşteptăm să nu rataţi emisiunea La Măruţă de Joi, 26 Noiembrie 2015, disponibilă pe ProTv începând cu ora 17:30.

UPDATE: In emisiunea La Maruta de Joi, 27 Noiembrie 2015, s-a dezvaluit cazul unui baietel de 13 ani care a disparut de acasa. Se pare ca baiatul a plecat pana la magazin, iar dupa scurt timp i-a scris mamei sale pe facebook un mesaj in care ii dezvaluia ca se afla intr-un sac si sa sune la politie. Femeia este disperata sa isi gaseasca copilul si apeleaza la emisiunea lui Maruta pentru a face public mesajul. Totul s-a terminat cu bine, cand spre finalul emisiunii femeia a intervenit telefonic pentru a ne anunta ca baiatul a fost gasit teafar si nevatamat. In tot acest timp, discutia despre fata disparuta din sicriu a continuat, unde alaturi de Maruta a venit Florn, fratele fetei, Nelu Fulgescu, Carmen Harrar dar si alti invitati. De altfel, barbatul care a ridicat sicriul de la spital a intervenit telefonic unde a acuzat tatal ca nu avea durerea de tata suferind dupa copilul pierdut. Mai apoi a aparut o scrisoare in care parintii isi dadeau consintamantul pentru a-si da fata cu buna stiinta spre adoptie. Aceste momente au fost infirmate de mama, cea care a fost sunata in direct, unde i s-a cerut socoteala cu privire la document.Categorie: Pro Tv | Tag-uri: video, online, la maruta 26 noiembrie 2015, 26.11.2015

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar