Pagina principala » 2015 » Iunie » 4 » Pro Tv » Emisiunea La Maruta de Joi 4 Iunie 2015 Online
00:45:00
Emisiunea La Maruta de Joi 4 Iunie 2015 Online
Nu rataţi La Măruţă din 4 Iunie 2015 la Pro tv ediţie în care Măruţă continuă cu povestea fetiţei de 13 ani care şi-a luat o bătaie cruntă de la tatăl său după ce a luat o notă mică la învăţătură. La Măruţă din 04.06.2015, Cătălin Măruţă va lua legătura cu mama fetei care va aduce detalii incredibile despre soţul violent. Şi tot în emisiunea La Măruţă de astăzi vom avea parte de invitaţi surpriză care vor veni şi vor vorbi pe bune despre viaţa lor şi vor oferi detalii picante ale intimităţii lor. Alături de invitaţi săi, Cătălin Măruţă va analiza şi va dezbate cele mai interesante subiecte ale momentului. Nu rataţi aşadar o nouă ediţie interesantă şi plină de subiecte emoţionante în emisiunea La Măruţă de astăzi 4 Iunie 2015, emisiune difuzată de Pro tv de la ora 17:30 şi pe care o puteţi viziona integral online şi la noi pe site, imediat după difuzare.
UPDATE: În emisiunea La Măruţă de astăzi 4 Iunie 2015 la Pro tv am aflat veşti bune despre artistul Gabriel Cotabiţă care după mai bine de o luna de stat în comă şi-a revenit, ceea ce a bucurat întreaga familie. Fiica cântăreţului a făcut primele declaraţii despre starea tatălui ei după ce acesta s-a trezit din starea de comă. Şi tot La Măruţă am aflat povestea lui Flavius, un copil supraponderal care se luptă cu greutatea. Băiatul riscă să se asfixieze în somn sau să îşi piardă viaţa în orice clipă. Mai apoi am aflat povestea lui Alex Bamboi un tânăr care deşi este multiplu campion la karate îşi face temele într-un grajd care stă să cadă pe el.Categorie: Pro Tv | Tag-uri: de joi 4 iunie 2015 online, la maruta 04.06.2015, la maruta 4 iunie 2015, PRO TV, la maruta full, catalin maruta, reluare, emisiune completa

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar