Pagina principala » 2016 » Februarie » 1 » Pro Tv » Emisiunea La Maruta de Luni 01 Februarie 2016 Online
03:21:07
Emisiunea La Maruta de Luni 01 Februarie 2016 Online
Te invit să nu ratezi emisiunea La Măruţă de Luni, 01 Februarie 2016, difuzată de la ora 17:30 pe ProTv. În ediţia din această după-amiază veţi afla mai multe detalii despre subiectele zilei. În urma dezvăluirilor lui Cătălin Niculae, bărbatul care a fost salvat din patima drogurilor de dragostea soţiei sale, mai multe poveşti asemănătoare au ieşit la iveală. Nu rataţi dezvăluirile celor care şi-au revenit în final şi le mulţumesc lui Dumnezeu că încă sunt în viaţă. Tot în emisiunea La Măruţă din 01.02.2016, veţi vedea ce cazuri extreme ne va aduce Măruţă în această după-amiază, dar şi cine sunt invitaţii speciali de astăzi. De asemenea, Cătălin Măruţă v-a mai pregătit ceva special pentru dumneavoastră. Nu rataţi astfel detaliile ştirilor de astăzi şi fiţi alături de gazda emisiunii. Aşadar, nu pierdeţi să vizionaţi emisiunea La Măruţă din 01 Februarie 2016, disponibilă de la ora 17:30 pe ProTv.

UPDATE: In emisiunea La Maruta de Luni, 01 Februarie 2016, am urmarit imagini video in care proprietarul terenului unde Vadim Tudor isi tinea cei peste 60 de caini, care vrea sa ii dea afara acum. Fiica lui Vadim Tudor, Lidia, vrea sa doneze acesti caini, insa cum cauta stapani adoptivi, iar ca timp are doar 2 luni la dispozitie altfel barbatul ii va arunca in strada. Mai apoi am aflat povestea dureroasa a unei femei care s-a aruncat de la balcon tocmai pentru ca sa scape de chinurile barbatului. Angela era amenintata cu moartea de sotul ei, iar cei doi au trei fete. Acum, femeia este paralizata complet si cele trei fete sunt singura nadejde a ei, insa si ele sunt terorizate de tata. La final, Cristi a fost in direct in platoul emisiunii, si a facut dezvaluiri despre Gheorghe, barbatul care il striga pe Cristi, intr-un video devenit viral pe internet.Categorie: Pro Tv | Tag-uri: la maruta de luni, video, online, ora 17:30, la maruta 1 februarie 2016

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar