Pagina principala » 2016 » Ianuarie » 18 » Pro Tv » Emisiunea La Maruta de Luni 18 Ianuarie 2016 Online
01:26:26
Emisiunea La Maruta de Luni 18 Ianuarie 2016 Online
Te invit să nu ratezi emisiunea La Măruţă de Luni, 18 Ianuarie 2016, disponibilă de la ora 17:30 pe ProTv. În această după amiază, în show-ul tău preferat vei putea afla cele mai noi ştiri ale zilei. După ce am aflat povestea soţilor Bordeianu, astăzi noi cazuri asemănătoare au ieşit la iveală, iar noi vom putea urmări materiale video în care mai multe evenimente vor fi scoase la iveală. De asemenea, tot în emisiunea La Măruţă din 18.01.2016, veţi putea fi alături de Cătălin Măruţă, gazda show-ului, care ne va spune care sunt subiectele principale de astăzi, ce cazuri extreme a mai descoperit echipa sa, dar veţi vedea şi cine va intra în platoul emisiunii alături de el. Vedeţi ce au de spus invitaţii acestei ediţii, dar şi cu ce ne va impresiona Măruţă de această dată. De altfel, cum trăieşte acum bunica Lili de 86 ani care şi-a crescut nepoata singură, fără ajutor, dar care acum a fost ajutat de oameni cu suflet bun. Aşadar, nu pierdeţi să vizionaţi emisiunea La Măruţă din 18 Ianuarie 2016, disponibilă de la ora 17:30 pe ProTv.

UPDATE: In emisiunea La Maruta de Luni, 18 Ianuarie 2016, am aflat povestea incredibila a lui Marian. Totul a inceput de cand Adrian si-a pierdut cainele, pe Sasha, dar pe care Marian l-a gasit si l-a sunat pe acesta sa vina sa il ia. Se pare ca ce a descoperit Adrian a fost ca Marian locuieste intr-o casa de carton impreuna cu sotia lui si copilul lor. De altfel, Iulian, barbatul care a ramas invalid, a fost parasit de catre familie, cei 3 copii, care au uitat de tatal lor. De asemenea, el ne-a dezvaluit intreaga poveste. Strabunica Lili a fost emotionata sa isi revada nepotrul Andrei, dupa mai bine de doi ani, cu care tinea inca legatura. Am aflati ca Strabunica Lili a crescut mai multi nepoti, iar la final am intrat in culisele emisiunii Romanii au talent, unde preselectiile au inceput.Categorie: Pro Tv | Tag-uri: editia de azi, video, 18.01.2016, online, la maruta 18 ianuarie 2016

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar