Pagina principala » 2015 » Noiembrie » 23 » Pro Tv » Emisiunea La Maruta de Luni 23 Noiembrie 2015 Online
03:02:23
Emisiunea La Maruta de Luni 23 Noiembrie 2015 Online
Nu uitaţi să vizionaţi emisiunea La Măruţă de Luni, 23 Noiembrie 2015, difuzată pe ProTv începând cu ora 17:30. În ediţia de astăzi vă invităm să fiţi alături de Cătălin Măruţă, cea mai îndrăgită vedetă masculină, aşa cum l-a declarat comunitatea Eva.ro. Acesta este gazda emisiunii care vă poate surprinde cu noutăţile de astăzi. De altfel, noi cazuri extreme vor fi dezvăluite astăzi, în care vor fi vizaţi oameni ce au trecut prin clipe groaznice, iar în platoul emisiunii vin să ne dezvăluie totul pas cu pas. Tot în emisiunea La Măruţă din 23.11.2015 aflaţi ce s-a mai întâmplat cu oamenii care au fost păcăliţi în urmă cu mai bine de 20 ani în care li s-au luat copii pe motive medicale, dar au fost vanduţi în străinătate celor care voiau să înfieze. O altă familie vine astăzi în platou să ne povestească momentul vieţii care le-a luat copilul şi aflăm ce se va întâmpla cu cei care poartă vina asupra lor. Nu rataţi o nouă ediţie plină de ştiri mondene şi actualităţi care vă pot afecta emoţional şi vă oferă o lecţie de viaţă, alături de invitaţii gazdei. Aşadar, nu rataţi să urmăriţi emisiunea La Măruţă de Luni, 23 Noiembrie 2015, disponibilă pe ProTv începând cu ora 17:30.

UPDATE: In emisiunea La Maruta de Luni, 23 Noiembrie 2015, Catalin a inceput emisiunea cu felicitarea campionului de la Londra, romanul Horia Teciu, care a castigat meciul de tenis mondial. Mai apoi am aflat vesti noi de la oamenii care trec printr-o perioada critica, in care isi cauta copilul pierdut cu mai bine de 20 ani in urma. Fratele fetei care a disparut din sicriu a fost in platou si a dezvaluit ca este banuit de SIDA. De altfel, Eugen, un angajat al centrului unde a fost nascuta fetita disparuta, a intrat in direct cu dezvaluiri socante. La intrebarea daca pacinetii sunt agresati in centru, acesta a raspuns ca doar de catre firma de paza, si anume de unul dintre ei. Mai apoi barbatul a declarat ca este uluit si terminat de ceea ce a vazut in acel centru. Dupa ce fratele a intrat in platoul emisiunii, la telefon a intervenit si mama copiilor care a fost luata la rost de inviatii lui Maruta. De altfel, si preotul satului care a ingropat fetitia sustine ca mama sa in 21 de ani nu a facut nici o pomana pentru sufletul ei, ceea ce a starnit o revolta catre dansa.Categorie: Pro Tv | Tag-uri: la maruta 23 noiembrie 2015, video, online, 23.11.2015

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar