Pagina principala » 2015 » Martie » 2 » Pro Tv » Emisiunea La Maruta de Luni 2 Martie 2015 Online
03:00:19
Emisiunea La Maruta de Luni 2 Martie 2015 Online
Începeţi primăvara La Măruţă Luni 2 Martie 2015 acolo unde ne vom întâlni cu Elena Melisoareanu cea care a făcut parte din cele 12 vedete care au plecat în aventura africană acolo unde a trăit experienţă vieţii. Artista va veni în platoul emisiunii şi va povesti despre adevăratele motive care au determinat-o să îşi ceară plecarea din competiţie şi despre starea sa de sănătate. Cântăreaţa ne va mai povesti despre cele mai tari momente pe care le-a trăit în junglă dar şi despre prieteniile care le-a legat cu cei alături de care a stat două săptămâni în sălbăticie. Nu rataţi aşadar o nouă ediţie a emisiunii La Măruţă de Luni 02/03/2015 în care Cătălin Măruţă vă aşteaptă cu multe subiecte interesante care vor fi analizate şi întoarse pe toate părţile. Emisiunea La Măruţă de Luni 02 Martie 2015 difuzată de Pro tv începând cu ora 17:30, poate fi urmărită online pe voyo.
UPDATE: În emisiunea La Măruţă de Luni 02 Martie 2015, Edy Mexicanu a mers acasă la Doamna Bamboi şi i-a dus flori cu ocazia sosirii primăverii. Doamna Bamboi i-a dat mai apoi lui Edy lecţii de cultură civică, iar acesta a stat cuminte şi a ascultat că la scoală toate poveţele doamnei. Mihai Trăistariu a venit şi el în platoul emisiunii şi a povestit despre cum i-au pus beţe în roate ceilalţi concurenţi alături de care a stat în jungla africană. El consideră că aceştia îl alegeau special pentru anumite probe pentru că l-au simţit fragil.Categorie: Pro Tv | Tag-uri: la maruta 2 martie 2015, La Maruta emisiune full, la maruta 2/03/2015 reluare, la maruta emisiune completa, la maruta 02/03/2015 online

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar