Pagina principala » 2015 » Noiembrie » 30 » Pro Tv » Emisiunea La Maruta de Luni 30 Noiembrie 2015 Online
02:12:37
Emisiunea La Maruta de Luni 30 Noiembrie 2015 Online
Vă aşteptăm la o nouă ediţie a emisiunii La Măruţă de Luni, 30 Noiembrie 2015, disponibilă pe ProTv începând cu ora 17:30. Nu pierdeţi prima ediţie a acestei săptămâni în care gazda emisiunii vă aşteaptă cu cele mai interesante poveşti de viaţă. Astăzi, alături de Cătălin Măruţă, putem fi martorii unui nou caz suprem al unei familii. Aflaţi despre ce este vorba urmărind show-ul difuzat pentru dumneavoastră, unde viaţa unor oameni poate fi schimbată radical. Tot în emisiunea La Măruţă din 30.11.2015, avem parte de surprize nebănuite. Cu ocazia Sf Andrei, numeroşi oameni sărbătoresc ziua onomastică, dar nelipsite sunt vedetele. Aflaţi care artişti se vor dezlănţui cu ocazia zilei numelui, dar şi ce surprize pregătesc ei. Cadouri care mai de care scumpe, invitaţi pe măsură şi surprize enorme vor decurge în această ediţie, în care Măruţă va avea invitaţi importaţi din lumea mondenă. Aşadar, nu uitaţi să vizionaţi emisiunea La Măruţă de Luni, 30 Noiembrie 2015, difuzată de la ora 17:30 pe ProTv.

UPDATE: In emisiunea La Maruta de Luni, 30 Noiembrie 2015, am urmarit un moment spectaculor cu magicianul Robert. Acesta a uimit juriul la Vocea Romaniei cand a participat si a reusit sa le atraga atentia pana si juratilor, care pareau impresionati pana la capat. De asemenea, Robert a vrut sa demonstreze calitatile sale in direct, in platoul emisiunii de azi. Anda Adam a nascut in aceasta dimineata, insa, inainte de toate am urmarit ultimele cuvinte ale artistei in care isi spunea oful si dorintele inainte de nastere. Mai apoi vedeta a intrat telefonic in direct, acolo unde ne-a marturisit ca are cea mai minunata fetita. De asemenea, am urmarit primele imagini cu fetita minunata pe care a adus-o pe lume. Spre final am urmarit o poveste incredibila, in care invitata speciala a fost Naomi Ciorap, campioana nevazatoare de inot a Romaniei. Aceasta are o ambitie de nedescris, iar pentru ea defectul pe care il are il considera ca fiind normal si nu o lipsa de ceva, pentru ca ea nu a vazut niciodata. Povestea uimitoare a fost deslusita chiar de ea, in direct.Categorie: Pro Tv | Tag-uri: 30.11.2015, EDITIE SPECIALA, la maruta 30 noiembrie 2015, online

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar