Pagina principala » 2015 » Iunie » 8 » Pro Tv » Emisiunea La Maruta de Luni 8 Iunie 2015 Online
00:50:54
Emisiunea La Maruta de Luni 8 Iunie 2015 Online
La Măruţă din 8 Iunie 2015 de la ora 17:30, Măruţă continuă cu povestea tânărului care a depăşit limita de greutate. În emisiunea La Măruţă din 08.06.2015, acesta ne va arăta cum a mers împreună cu acesta la un control pentru a-i explica riscurile la care se supune că nu vrea să renunţe la stilul nesănătos de viaţă. Măruţă vrea să îi salveze viaţa acestuia şi să elimine riscurile în care acesta ar putea să se sufoce în somn. Şi tot în emisiunea la Măruţă din 08/06/2015 ne vom întâlni cu cele mai tari vedete din ţara noastră care ne vor povesti amănunte din viaţa lor.
UPDATE: În emisiunea La Măruţă de astăzi 8 Iunie 2015 am văzut povestea cutremurătoare a tânărului condamnat la moarte în Malaezia după ce a fost prins făcând trafic de substanţe interzise. Tatăl acestuia a fost la el şi a vorbit cu fiul său. Întors în ţară, părintele tânărului condamnat a venit în platoul emisiunii şi a povestit despre întâlnirea emoţionantă pe care a avut-o cu fiul său. Şi tot astăzi am urmărit povestea Cosminei şi a lui Dan Popa, părinţii orbi care au primit o surpriză minunată. Aceştia au fost la mare pe care nu au văzut-o dar s-au simţit de minune.Categorie: Pro Tv | Tag-uri: la maruta emisiune online, PRO TV, la maruta 08.06.2015 full, emisiune completa, La Maruta reluare, inregistrare, la maruta 8 iunie 2015

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar