Pagina principala » 2015 » Martie » 9 » Pro Tv » Emisiunea La Maruta de Luni 9 Martie 2015 Online
03:15:24
Emisiunea La Maruta de Luni 9 Martie 2015 Online
Începeţi săptămâna La Măruţă Luni 9 Martie 2015 şi aflaţi cele mai importante detalii legate de competiţia vedetelor care au petrecut 21 de zile în jungla africană. Competiţia s-a încheiat însă imaginile incredibile surprinse de camerele de fimlat de-a lungul celor 21 de zile vor face istorie. În emisiunea La Măruţă din 9/03/2015 vom urmări cele mai importante momente care au marcat întreaga bătălie în care au intrat celebrităţile pentru a pune mâna pe Trofeul care le conferă o titulatura specială. Tot atunci vom avea câţiva invitaţi surpriză care ne vor povesti despre experienţa lor în competiţie dar şi despre cât de mult i-a schimbat această aventură. Mai apoi La Măruţă vom continua cu noi detalii din viaţa Mariei Moldovan care ne va povesti pe larg depre problemele prin care trece şi despre cât de greu îi este să îşi crească singură fetele fiind îngropată în datorii. Emisiunea La Măruţă de Luni 9 Martie 2015 în care se va serba şi ziua tuturor mamelor poate fi vizionată online pe voyo.
UPDATE: În emisiunea La Măruţă de Luni 9 Martie 2015 am urmărit povestea unui tânăr cu dizabilităţi care a avut şansa să fie înfiat şi să ducă o viaţă normală alături de o familie iubitoare. Acesta s-a întors după 25 de ani în Sighetul Marmaţiei în locul în care a fost odată supranumitul Orfelinatul Groazei. Acesta a povestit plin de emoţie despre clipele de coşmar prin care a trecut şi apoi s-a revăzut cu trei foşti colegi de suferinţă. Mai apoi în emisiune i-am avut invitaţi pe Andreea Moldovan şi Vladimir Drăghia care au venit pe canapea La Măruţă să povestească despre relaţia lor din perioada în care au fost colegi de suferinţă în junglă după ce s-au făcut multe speculaţii pe seama apropierii dintre ei.Categorie: Pro Tv | Tag-uri: la maruta 9 martie 2015, La Maruta reluare, la maruta 9/03/2015 online, La Maruta emisiune full, emisiune completa

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar