Pagina principala » 2015 » Noiembrie » 17 » Pro Tv » Emisiunea La Maruta de Marti 17 Noiembrie 2015 Online
03:50:54
Emisiunea La Maruta de Marti 17 Noiembrie 2015 Online
Vizionează emisiunea La Măruţă de Marţi, 17 Noiembrie 2015, difuzată pe ProTv, de la ora 17:30. După ce am urmărit cazul femeii de la Huşi care trăieşte într-o mizerie de nedescris, în timp ce autorităţile române stau nepăsătoare, departe de astfel de cazuri, şi alţi români şi-au spus părerea despre ceea ce se întâmplă în România. În ediţia de astăzi vor fi numeroşi invitaţi dornici să discute principalele subiecte ale zilei. Astfel, alături de gazda emisiunii vor fi oameni impresionaţi de ceea ce se întâmplă în această ţară. Tot în emisiunea La Măruţă din 17.11.2015 veţi putea afla câţi dintre pacienţii de la Colectiv au cedat presiunilor şi s-au dus printre îngeri. Nu pierdeţi emisiunea şi fiţi alături de Cătălin Măruţă care vă va desluşi teme importante pe care le va dezvolta pe parcursul ediţiei de azi. Noi cazuri şocante care vă pot surprinde până la lacrimi vor fi scoase la iveală astăzi, dar nici noutăţile din lumea mondenă nu vor lipsi din principalele ştiri ale zilei. Aşadar, nu rataţi emisiunea La Măruţă de Marţi, 17 Noiembrie 2015, disponibilă de la ora 17:30 pe ProTv.

UPDATE: In emisiunea La Maruta de Marti, 17 Noiembrie 2015 am aflat vesti cutremuratoare despre fratii Dinamita care au participat la Romanii au talent, in unul din sezoanele trecute. Se pare ca Charlie Sancez, la doar 29 ani, a renuntat la lupta impotriva cancerului si s-a stins intr-un moment de slabiciune. Fratele sau mai mare a venit in platoul emisiunii si ne-a oferit detalii despre acest incident. Spre finalul discutiilor, fratele lui Charlie a izbugnit in plans. De asemenea, profesorul nepasator care isi neglijeaza invataceii s-a reintors la catedra, unde preda fara ca macar sa ii pese de acei copii. Primarul Cristian Lungu a intrat telefonic in direct, unde a incercat sa se scoata in ceea ce priveste situatia profesorului nepasator care preda in continuare la scoala, far sa simta vre-un regret pentru acei micuti, pe care nu ii invata nimic. De altfel, o alta profesoara de engleza, preda la catedra pe bani, insa nici macar ea nu cunoaste alfabetul limbii pe care o preda. Inspectoratul Scolar din Vaslui a venit in platoul emisiunii unde si-a etalat parerea despre aceste situatii critice.Categorie: Pro Tv | Tag-uri: la maruta 17 noiembrie 2015, 17.11 2015, online

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar