Pagina principala » 2015 » Decembrie » 22 » Pro Tv » Emisiunea La Maruta de Marti 22 Decembrie 2015 Online
02:54:48
Emisiunea La Maruta de Marti 22 Decembrie 2015 Online
Vă invităm să nu pierdeţi emisiunea La Măruţă de Marţi, 22 Decembrie 2015, începând cu ora 17:30 pe ProTv. Show-ul de astăzi vă aşteaptă cu noi invitaţi şi mărturisiri senzaţionale la care nu v-aţi aşteptat. Se pare că Tudor Gheorghe, cântăreţul ne aşteaptă în culisele plaltoului vieţii sale private cu dezvăluiri impresionante. Bărbatul ne invită în intimitatea celor mai mari iubiri ale sale: scena şi familia sa. Tot în emisiunea La Măruţă din 22.12.2015, vom asculta cele mai impresionante colinde de crăciun pe care artistul le va cânta pentru dumneavoastră, dar mai apoi ne va prezenta căminul său unde se trezeşte în fiecare dimineaţă, face exerciţiile de înviorare şi apoi pregăteşte micul dejun pentru toată familia. Aflaţi mai multe detalii despre artistul Tudor Gheorghe urmărind show-ul de astăzi, dar şi mai multe subiecte interesante pe care Cătălin Măruţă le va dezvălui pentru dumneavoastră. Pregătirile de Crăciun îi învăluie pe toţi, mai ales pe Măruţă şi familia sa. Vedeţi despre ce este vorba în emisiunea La Măruţă din 22 Decembrie 2015, difuzat pe ProTv începând cu ora 17:30.

UPDATE: In emisiunea La Maruta de Marti, 22 Decembrie 2015 in intrat in culisele vietii celui mai ravnit artist din istoria Romaniei. Maestrul Tudor Gheorghe ne-a facut cunostinta cu familia sa cea draga caruia ii este, tata, bunic si sot, dar pentru care ar face totul. Acesta ne-a invitat sa urmarim momentul de cand se trezeste si face sport, pana la pregatirea primei mase pentru cei dragi dar si pana la pregatirile pentru concert. Acolo unde artistul se tranforma intr-un om serios si cu multa seriozitate isi tine momentul deosebit. Mai apoi am vazut cum Andra a primit o surpriza din partea Nocoletei Iancu, fetita ce a participat la Romanii au talent. Acesta i-a cantat un colind artistei chiar in momentul in care isi filma videoclipul pentru noua piesa. De altfel, am vazut imagini in exclusivitate in care Andra l-a avut si pe David, fiul ei, in videoclip, ca asistent special.Categorie: Pro Tv | Tag-uri: tudor gheorghe, 22.12.2015, video, onlne, emisiunea de astazi, la maruta 22 decembrie 2015

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar